Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Leo" <p...@p...pl>
Znaleziono: 26 wiadomości





Re: jak marynowac rybe?

2004-07-16 11:33:12 | Leo inne posty tego autora

> dostalem 5 ladnych sandaczy i juz nam sie troche przejadly :) dlatego > postanowilem wlozyc do sloika tylko nie wiem jak to sie robi Zazdroszczę Ci :) > dzieki, ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jarmuz - jak i z czym zeby bylo smacznie?

2004-07-16 06:56:53 | Leo inne posty tego autora

> Witam! rosnie sobie u mnie w ogrodku a ja nie wiem jak go spozyc? > Heeeelp > please:) > pzdr grzesiek Jarmuż to jedna z niewielu rzeczy, których nie znoszę. I założę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Udziec jagnięcy nieduży

2004-07-16 07:06:27 | Leo inne posty tego autora

> Witam wszystkich, > zakupiłam właśnie udziec jagnięcy z kostką.Bardzo zgrabny. Uwielbiam jagnięcinę! A moja propozycja jest taka: - mieszasz sos sojowy z olejem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak marynowac rybe?

2004-07-16 10:20:01 | Leo inne posty tego autora

> jak dobrze zamarynowac rybe ? > ma ktos sprawdzone patenty ? > jesli to ma jakies znaczenie to chodzi o sandacza Marynować sandacza? No niby można, ale trochę szkoda. Nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak marynowac rybe?

2004-07-16 12:20:35 | Leo inne posty tego autora

> dzieki, a moze znasz dokladniejsze proporcje (ile miarek wody na > miarke > octu?) > bo wina jak rozumiem dla smaku ? To jest problem... Bo ja to stosuję do śledzi i na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak marynowac rybe?

2004-07-16 12:22:28 | Leo inne posty tego autora

> 1 i pół szklanki octu > 5 szklanek wody > 7 - 8 dużych łyżek cukru Cukier tak, ale przy normalnym occie, przy winnym szkoda. W ogóle szkoda do sandacza normalnego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomocy! Jakiś pyszny sos do karkówki?

2004-07-16 12:23:43 | Leo inne posty tego autora

> Witajcie, > > Co zrobić do karkówki? Jaki sosik? Bo mam dziś kolację we dwoje i nie > mam > koncepcji:( Ale jaka ta karkówka? Pieczona w całości? Smażona ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomocy! Jakiś pyszny sos do karkówki?

2004-07-16 12:35:43 | Leo inne posty tego autora

> Pieczona w piekarniku w folii. Wlasnie sie marynuje w przyprawach, > czosnku, > miodzie, cebuli i oleju. Pachnie super:) Eeeee, to z tym sosem ostrożnie. Szkoda zabić aromat ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mrożenie bobu?

2004-07-19 09:03:51 | Leo inne posty tego autora

> Obrałem sobie zbyt duzo bobu na obiad i zastanawiam się czy da sie > nadmiar > bobu zamrozić? Niby zielony groszek można, ale czy bób też? > Sprawa dość pilna ;) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mrożenie bobu?

2004-07-19 09:36:59 | Leo inne posty tego autora

...> to moze jednak sprobowac swiezy zamrozic...zamrozilam ostatnio > zblanszowany...po rozmrozeniu jednak sie sciapal.. > trzeba biegiem eksperymentowac Ludzie, jakie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 . 3