Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: olga <koty@[nospam].tintaonline.net>
Znaleziono: 13 wiadomości





Re: grochówka - :(\\

2003-10-09 12:21:03 | olga inne posty tego autora

Jerzy Nowak wrote: > olga <koty@[nospam]tintaonline.net> napisał(a): > >> Krystyna Chiger wrote: >> > Magdalena Bassett wrote: >> >> > Zawsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ziemniaki faszerowane

2003-10-23 13:23:35 | olga inne posty tego autora

Kinga Macyszyn wrote: > > Użytkownik "olga" <koty@[nospam].tintaonline.net> napisał w wiadomości > news:bn8dnb$db2$1@news.onet.pl... >> W jednym z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

grochówka - :(

2003-10-08 13:53:49 | olga inne posty tego autora

Nie udała mi sie grochówka - groch został twardy po kilku godzinach gotowania :( Zrobiłam wywar na wędzonce, wrzuciłam namoczony dzień wcześniej groch i gotowałam, gotowałam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: grochówka - :(\

2003-10-08 16:57:38 | olga inne posty tego autora

Marcin E. Hamerla wrote: > > Zawsze sole groch luskany, a z takim mamy do czynienia, i sie rozpada > bez problemu. W dodatku go nie namaczam, bo nie ma takiej potrzeby. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: grochówka - :(\\

2003-10-09 11:26:36 | olga inne posty tego autora

Krystyna Chiger wrote: > Magdalena Bassett wrote: > >> > Zawsze sole groch luskany, a z takim mamy do czynienia, i sie rozpada >> > bez problemu. W dodatku go nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: grochówka - :(\

2003-10-09 11:30:25 | olga inne posty tego autora

Kruszynka \(Wrocław\) wrote: > > Ja tez nigdy nie namaczam i jeszcze nigdy nie wyszedl twardy. Moze groch > jakis nie tego byl? > > KRuszyna Wykluczyłam "nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kremowy problem - w kwestii formalnej

2003-10-10 13:01:12 | olga inne posty tego autora

Basia wrote: > > Sorki, ale _warzy_ się. Waży, to się na wadze, a strawa się warzy > (=gotuje, to od waru, czyli wrzątku) lub warzy(=psuje) - kiedy się ścina > podczas ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Makaron conchiglie, jaki farsz?

2003-10-15 18:39:36 | olga inne posty tego autora

Milena wrote: > > Witam, > chciałabym przygotować muszle nadziewane jakimś smacznym farszem. Czy > moglibyście podzielić się sprawdzonym przepisem na takowy farsz, czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego bita śmietana się zwarzyła?

2003-10-19 12:25:52 | olga inne posty tego autora

mangha wrote: > Cześć! Zważyła mi się bita śmietana. Ubiłam ją mikserem - stopień ubicia > odbiegał od ideału, jakaś dziwna była od początku (Piątnica 36%). Dodałam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kremowy problem

2003-10-09 23:12:18 | olga inne posty tego autora

Goha wrote: > Witam serdecznie! > Mamy w rodzinie kilka takich tradycyjnych ciast, robionych na specjalne > okazje, ktore robila jeszcze Babcia. Problem polega na kremie - od ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2