Szukana fraza: Autor: "ProTerra" <p...@z...top.pl>
Znaleziono: 10 wiadomości
2001-02-08 17:17:13 | ProTerra inne posty tego autora
oczywiscie zapomnialem o dodaniu do srodka ziol ktore sie lubi, przepraszam Michal nowy) ProTerra napisał(a) w wiadomości: <95uguo$skp$1@baca.zakopane.top.pl>... >grubosc ok 2-3 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: grzaniec+...2001-02-08 16:21:37 | ProTerra inne posty tego autora
grubosc ok 2-3 mm moze byc troche grubiej, dobre nie tylko na drugi dzien, wspaniale do podrozy bo nieprawdopodobnie syca. Nowy asia napisał(a) w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Deszcze/zupa z szynki i fasoli/mozg mi sie topi2001-03-05 11:00:36 | ProTerra inne posty tego autora
to wracajcie obie do Polski, do zakopanego - jest troche tego i troche tego nie bedziecie znudzone monotonia. Pozdrawiam Michal Ania Derejski napisał(a) w wiadomości: ... > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oscypek2001-05-14 16:03:41 | ProTerra inne posty tego autora
Jak bedziecie w Z. to pod zadnym pozorem nie zagladajcie do Chlopskiego Jadla w Hotelu Gazda, jedzenie beznadziejne, ceny astronomiczne. pzdr. Michal Jerzy <0...@m...pl> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: grzaniec+...2001-02-08 12:27:09 | ProTerra inne posty tego autora
ja daje dogrznego wina i piwa domowe krakersy (wytrawne): trzy jajka, maka, tluszcz,ser zolty tarty (wszystkiego po 30 dkg zpo wyrobieniu rozwalkowac na cieki placuszek, kroic lub wycinac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dania wielkanocne2001-02-12 17:07:10 | ProTerra inne posty tego autora
Polecam przepisy z ksiazki "W staropolskiej kuchni, przy staropolskim stole" pychota niestety z serii wez kope jaj.Michal Ula Podhajska napisał(a) w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kurcze pieczone prawie jak z rozna bez rozna2001-11-22 16:45:16 | ProTerra inne posty tego autora
A jak jeszcze posmaruje sie majonezem to skorka chrupiaca i zlota jak w reklamie, kurczak oczywiscie wsiowy. pzdr.Michal Malgorzata Kurowska napisał(a) w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przekaska: sliwka kalifornijska zawijana w bekon2001-06-07 15:11:31 | ProTerra inne posty tego autora
Jeszcze ze czasow bazy sowieckiej w Swinoujsciu u zanajomego pilem wodeczke przekanszajac sliwkami (krajowymi) suczonymi w ktorych zamiast pestki bylo nadzienie w postaci: zmielone wloskie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: naleśniki na słono-nadzienie?2001-03-01 16:14:16 | ProTerra inne posty tego autora
I dodaj jeszcze pekinska, pomidora w plastrach - moga tez byc inne jarzyny wg uznania - oraz koniecznie zolty tarty ser. Pychota Michal Joanna Duszczyńska napisał(a) w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: LIMONETKI2002-01-10 11:16:50 | ProTerra inne posty tego autora
pol limonetki wycisnac, skorke pokroic na kawalki, nasypac cukru (od malej lyzeczki do duzej - wg uznania) dodac 100 ml czystej wodeczki oraz lodu pokruszonego tyle aby tym wszystkim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia