Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: <c...@p...onet.pl>
Znaleziono: 8 wiadomości





Re: zyban?

2003-04-03 13:21:15 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

Super ! Kuracja trwa 7 tygodni. Rzucenie palenia nie kosztowało mnie zupełnie nic (poza ok. 400PLN). Bezbolesne w moim przypadku w 100%. Nie palilem 20 m-cy. Potem splot roznych ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

Gaspachio

2002-04-25 17:51:46 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

Czy ktoś zna przepis na gaspachio, czy jak to się tam pisze? Chodzi mi o wspaniałą hiszpańską zupę pomidorowo-ogórkową, serwowaną na zimno. Będę wdzięczny za przepis lub ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Naleśniki??

2002-05-20 17:30:10 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

Ja lubię taką wariację burritowo-nadwiślańską: naleśniki smażymy a potem studzimy. Jak wystygną do faszeruję je paciajką składającą się z ugotowanej i zmielonej po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Wczoraj wymyślone i zrobione (truskawki)

2002-05-22 06:58:27 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

Wczoraj zrodził mi się w głowie taki pomysł: gotujemy makaron/kluski i przekładamy do naczynia żarodopornego. Potem makaron/kluski zalewamy truskawkami z odrobiną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wczoraj wymyślone i zrobione (truskawki)

2002-05-22 10:05:59 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

A gdybyś truskawkę "umazaną" czekoladą szybciutko zanurzyła w misce z wodą z lodem? Tylko tę czekoladową część oczywiście..... -- Wysłano z serwisu OnetNiusy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Wędzarnie

2003-02-17 08:32:36 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

Czy ktoś z grupowiczów zna w Warszawie miejsce, gdzie można oddać do wędzenia np. szynkę ? Najchętniej w zachodniej części miasta , ale to nie jest konieczne. Marzy mi się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szynka peklowana - zielona

2003-02-17 17:46:53 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

Z zieleniną pewnie nie bardzo pomogę, bo dopiero szykuję się peklowania szynki. Mam natomiast pytanie o "peklidło" - czy mogę wiedzieć w czym (proporcje) i jak długo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak smazyc rybe?:)

2003-02-19 11:53:46 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

"jakie macie sposoby na smazenie ryby zeby panierka pozostala w jak najlepszym stanie po zdjeciu jej z patelni:)" Ha ! A po co Ci panierka ? Ryba jest pyszna bez panierki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ]