Szukana fraza: Autor: "B.Z." <b...@c...com.pl>
Znaleziono: 131 wiadomości
2003-12-19 10:06:58 | barbara inne posty tego autora
Wielkie dzieki - to juz mam!! Barbara rena wrote: > Uzytkownik "barbara" <b...@c...com.pl> napisal w wiadomosci > news:3FE19F0C.A13BF259@chemnet.com.pl ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Francja2003-09-18 09:16:33 | barbara inne posty tego autora
A co to jest,. bo nie znam francuskiego?? I confit de canard?? Barbara Krysia Thompson wrote: > On Tue, 16 Sep 2003 10:33:26 +0200, barbara > <b...@c...com.pl> wrote ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lody domowego wyrobu?2001-06-01 10:55:19 | B.Z. inne posty tego autora
No wiec mam takie dane: Firma Severin, nazwy zadnej nie ma - pewnie Eismaschine ;-) na silniku od mieszadelka pisze typ 7400 Na pojemniku naklejona jest ozdóbka z napisem Ice time i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mam robot!!!ale radosc!!2001-09-20 07:50:34 | B.Z. inne posty tego autora
Niestety moj ma tylko plastikowa, ale nie wyglada na specjalnie krucha na szczescie bo ja z tych, co im co chwile cos leci z rak ;-( Maszynki do miesa nie ma, bo to wiekszy zestaw (i duzo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mam robot!!!ale radosc!!2001-09-18 12:09:13 | B.Z. inne posty tego autora
Jola L-L wrote: > Użytkownik B.Z. <b...@c...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych > napisał:3...@c...com.pl... > > > > Dla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: paczki, paczki!!!!2000-03-02 11:24:10 | B.Z. inne posty tego autora
O rany - i w ten sposob mozna wszystkie te pysznosci z grupy przeliczac??!!!!! to nie lepiej wejsc od razy na jakas grupe gimnastyczna czy anorektyczek ;-)) A ja tydzien temu zrobilam tort ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
rutyna - co jesc??2000-01-13 11:01:47 | B.Z. inne posty tego autora
Chodzi mi o skladnik zywnosci, (nie o sposob postepowania) ten co ma wplyw na naczynia wloskowate - siniaki. Jest w rutinoscorbinie, ale moze ktos zna jego naturalne zrodla?? Pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Francja2003-09-16 08:33:26 | barbara inne posty tego autora
Witam grupe! I mam pytanie z Francji. Dziecko tam jest i widziala w sklepach "paraffine" czyli chyba wosk do konfitur. O co tu chodzi - czy to jest do zalewania przetworow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
agar2003-12-18 12:35:24 | barbara inne posty tego autora
Pozdrawiam grupe!! Gdzie mozna kupic srodek zelujacy Agar lub jakis inny roslinnym bo bede miala w gosciach wegetarianke i nie bardzo wypada uzywac zelatyny zwierzecej. Jestem z Bydgoszczy. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak zrobic lukier do pierniczkow?2003-12-23 09:20:59 | barbara inne posty tego autora
A ja robie lukier zupelnie inny - czyli bialko ucieram z cukrem pudrem tak aby bylo mocno geste, dodaje na 1 bialo 1 lyzke stopionego masla aby nie pekalo i do tego gestego potem wg ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia