Szukana fraza: Autor: "adiola" <a...@p...com>
Znaleziono: 85 wiadomości
2001-08-23 21:25:25 | adiola inne posty tego autora
Dziekuje wam, no i do roboty. Pozdrawiam adiola "adiola" <a...@p...com> wrote in message news:3b8522d3$1@news.astercity.net... > Czy ktos z was zamrazal bob? > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Buleczki parzone- slicznie proszone2001-08-25 12:58:42 | adiola inne posty tego autora
Sosik waniliowy robie tak: 3 zoltka 1 szkl. mleczka 0,25 szkl. cukru laska wanilii lub 1 op. cukru waniliowego zoltka ucieram z cukrem na bialo, w tym czasie gotuje mleko z laska( ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: strucla czy strucel??2001-08-31 10:20:34 | adiola inne posty tego autora
"Jacek" <l...@n...com.pl> wrote in message news:9mm4q9$lpv$2@news.tpi.pl... > Użytkownik adiola <a...@p...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: strucla czy strucel??2001-08-30 14:49:52 | adiola inne posty tego autora
"Monika Mężyńska" <m...@k...net.pl> wrote in message news:3B8E48C4.DDD603B9@kki.net.pl... > adiola wrote: > Oj, znow jakies dziwne jednostki... :( > Po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mesdames, Messieurs!2001-09-29 16:30:54 | adiola inne posty tego autora
> P.S. dalej szukam przepisu na tam ten tort, o ktorym wspomniala adiola. Szukaj, szukaj Bozenko :))))))))))))))) Bede Ci dozgonnie wdzieczna :)))))))))))) pozdr. adiola [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: test2001-09-01 13:45:42 | adiola inne posty tego autora
"maua piegowata" <m...@b...artcom.pl> wrote in message news:9mqo2d$li1$1@news.tpi.pl... > > > > > > Gratuluje > > > Wygrales komplet ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos holenderski-kto poda przepis2001-08-21 16:28:50 | adiola inne posty tego autora
17 dag masla 3 zoltka 3 lyzki wody 10 ziaren bialego pieprzu 3 lyzki octu 1 cebula sok z pol cytryny sol i bialy pieprz mielony maslo sklarowac ( raz zagotowac i przez geste sitko) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sosy2001-08-23 15:15:45 | adiola inne posty tego autora
Prosze bardzo ( na 8 osob) 3 zoltka 15 dag cukru pudru 7,5 dag maki 0,5 l mleka skorka z cytryny do gara wsypac cukier i zoltka, wymiachac drewniana lyzka i wsypac make. Mleko wlac do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Pomocy2001-08-23 15:35:39 | adiola inne posty tego autora
Czy ktos z was zamrazal bob? Nie wiem czy trzeba go ugotowac czy nie, a moze zblanszowac ( jak dlugo), bo na surowo chyba nie da sie? Czekam na wasze sugestie adiola [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sosy2001-08-23 21:21:31 | adiola inne posty tego autora
Glownie do ciast, szarlotka z tym sosikiem to poezja, mniam. Mozna tez do pieczonych owocow i np. buleczek parzonych. Jest pyszniutki. Pozdrowionka adiola "redakcja" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia