Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "amigo" <a...@u...klub.chip.pl>
Znaleziono: 11 wiadomości





Re: zadumanie nad pieczenią cielęcą

2003-07-06 11:51:43 | amigo inne posty tego autora

taki orzel i nie wie???????? [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: proszę o rad

2003-07-08 18:47:41 | amigo inne posty tego autora

> >> > Czym zastąpić sos worcestershire? > > > a do czego go potrzebujesz? I w jakiej ilości? Bo moze mozna ominac > > > > No właśnie - tylko jedną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przechowywanie sera

2003-07-09 11:24:56 | amigo inne posty tego autora

feta doskonale przechowuje sie w oliwie. mozna tez dodac ziol i bedzie miec ciekawy smak [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Ostre" przyprawy - pytanie

2003-07-11 14:56:59 | amigo inne posty tego autora

> > > > Moje pytanie to: Czy sa jeszcze (dostepne w polkich sklepach) inne przyprawy > > ostre tego typu i moze jeszce ostrzejsze niz Chili? > > a probowales ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pierogi a mikrofala ??

2003-07-25 11:05:59 | amigo inne posty tego autora

zalezy czy sa wczesniej gotowane, bezpieczniej jest wrzucic na wrzatek ( salmonella) [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Papryka czuszka

2003-07-30 09:38:43 | amigo inne posty tego autora

> Mam pytanie: czy papryka chili i czuszka to jest to samo. > Wiem, ze czuszka to jakaś odmiana bułgarska czy węgierska. > Chodzi mi o to czy czyms się zasadniczo róznią ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Papryka czuszka

2003-07-30 10:30:58 | amigo inne posty tego autora

napisz na grupie gdzie mieszkasz to moze ktos Ci poda gdzie mozna ja kupic. W Krakowie moglbym Ci pomoc [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomocy! gorzki sos grzybowy!

2003-07-30 10:46:53 | amigo inne posty tego autora

> > Zrobiłam właśnie sos grzybowy (ze swieżych leśnych grzybów) zgodnie z > przepisem z Kuchni Polskiej. Aromat ma poprawny, ale jest gorzki! Nie wynika > to z np ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak dlugo mozna trzymac surowe mieso w lodowce?

2003-09-01 10:48:07 | amigo inne posty tego autora

> Witam, pytanie jak w temacie. > > > -- Wszystko zalezy czy to jest mieso swieze czy rozmrozone. rozmrozone nalezy zuzyc tego samego dnia po rozmrozeniu. Mieso o ile jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chleb sie kruszy -dlaczego?

2003-10-02 09:58:28 | amigo inne posty tego autora

> Witam. > Robie chleb na zakwasie w/g przepisu z grupy i jest super lecz po wakacjach > tzn. od początku września przy krojeniu się kruszy (tak jakby mało sklejony). > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2