Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Joanna Slocka" <a...@p...onet.pl>
Znaleziono: 22 wiadomości





Re: przyczyna zakalca?

2001-12-06 13:23:09 | Joanna Slocka inne posty tego autora

Użytkownik "Joanna Duszczyńska" > A na pewno wzięłaś sodę a nie proszek do pieczenia? W przepisie było i jedno i drugie. > Jakiej konsystencji, było to coś, co ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przyczyna zakalca?

2001-12-06 14:56:56 | Joanna Slocka inne posty tego autora

Użytkownik "Joanna Duszczyńska" > No to nie rozumiem :-((( > A może miałaś okres? A mi właśnie wtedy się udało :-) -- Pozdrawiam Asia Słocka [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciacho Magdy z czarnych bananów

2001-12-05 10:59:19 | Joanna Slocka inne posty tego autora

Użytkownik "Lilla" >rodzynki oczywiscie trzeba wczesniej > namoczyc, a potem obsypac maka. Nie namaczam, nie obsypuję ale nie zauważyłam żadnych patologii:-) Po co się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rok w Prowansji

2001-12-05 18:06:09 | Joanna Slocka inne posty tego autora

Użytkownik "Ewa" > Ksiazka jest rzeczywiscie urocza. Czytalam jeszcze inna tego samego > autora /Petera Mayle'a/ , chyba kontynuacja "Roku..." , ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciacho Magdy z czarnych bananów

2001-12-05 18:47:58 | Joanna Slocka inne posty tego autora

Użytkownik "Magdalena Bassett" > Ja mam zwykly piec i zawsze piecze mi sie strasznie dlugo, ale wlasnie w > keksowce. Jak pieczesz w tortownicy, to masz wieksza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sajgonki

2001-12-06 13:32:56 | Joanna Slocka inne posty tego autora

Użytkownik "sassanach" > PS Jakby ktoś maił jakis ciekawy farsz nadajacy sie do wyżej wymienionych to > chetnie przetestuje. Najlepsze- najprostsze. Kurczak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przyczyna zakalca?

2001-12-06 13:35:35 | Joanna Slocka inne posty tego autora

Użytkownik "Lilla" > No to ja czuje sie juz bardzo dziwnie, skoro pieklam moje ciasto bananowe > tylko ok. 45 min., ale w nowym prodizu i wyszlo super. > Naprawde tak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: teryna z kaczki

2001-12-13 09:37:46 | Joanna Slocka inne posty tego autora

Użytkownik "czarek" > Za bardzo nie rozumiem Twojego postu ale moze to wina mrozu i nierozgrzanego > jeszcze o poranku mozgu. jednak o ile mnie pamiec nie myli to terina ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: teryna z kaczki

2001-12-13 11:01:27 | Joanna Slocka inne posty tego autora

Użytkownik "Margolka Sularczyk" > to jest cos w rodzaju pasztetu (najlepsze na cieplo, upieczone, prosto z > pieca...) Postap z nia zatem jak z pasztetem drobiowym. Bedzie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Poszukuje przepisow oryginalnych dan wloskich

2001-11-30 13:33:01 | Joanna Slocka inne posty tego autora

Użytkownik "Katarzyna Nowak" > mechcia, moja gazeta przygotowywala tekst o kuchni wloskiej. No i akzali mi > isc do tej rest, bo ponoc najlepsza w Polsce. Celem sprawdzenia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 . 3