Szukana fraza: Autor: "carinus" <c...@p...onet.pl>
Znaleziono: 3 wiadomości
2005-09-21 13:32:18 | carinus inne posty tego autora
Postaram sie dostac gdzies olej sezamowy i sprobuje jak to bedzie smakowac.Musze jeszcze rozwiercic dysze od palnika kuchenki gazowej zeby dobrze rozgrzac woka bo inaczej to nic tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Jaki olej do chinszczyzny?2005-09-20 19:46:47 | carinus inne posty tego autora
Witam Mam pytanko o rodzaj oleju jaki jest stosowany w barach z kuchnią orientalną np. do potrawy "Kurczak w 5-ciu smakach".Nie widzialem zeby dyly dodawane jakies przyprawy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaki olej do chinszczyzny?2005-09-22 20:01:30 | carinus inne posty tego autora
> o ile wiem, to idea woka jest taka, że umożliwia on przygotowanie potraw > "jednogarnkowych" na niewielkim płomieniu, który rozgrzewa mocno samo > dno, a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia