Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Edyta Jaczewska" <e...@p...onet.pl>
Znaleziono: 45 wiadomości





Odp: parówki- pomysł własny

2003-08-15 13:02:41 | Edyta Jaczewska inne posty tego autora

Użytkownik wenancjusz <w...@g...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:bhicv5$b5k$...@a...news.tpi.pl... > > Użytkownik "Edyta Jaczewska" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: kardamon ???

2003-08-21 16:09:57 | Edyta Jaczewska inne posty tego autora

Użytkownik Edyta Jaczewska <e...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:bi2qhq$bao$...@n...news.tpi.pl... > Kardamony sa dwa: zielony i bialy. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: plum chutney & peach pickles

2003-07-14 06:47:01 | Edyta Jaczewska inne posty tego autora

Czesc Lamo i Grupo :) I pikle, i chutney'e sa niezbednymi dodatkami w kuchni hinduskiej, podawanymi do prawie kazdego posilku. Z reguly sa pikantne, czasem robione na slodko, czasem na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

wkupne - kluski z sezamem na zimno

2003-07-14 18:06:13 | Edyta Jaczewska inne posty tego autora

Kluski z sezamem na zimno: skladniki: 250 g chinskiego cienkiego makaronu jajecznego, ugotowanego 60 ml oleju sezamowego 2 lyzeczki pasty sezamowej 100 g masla z orzeszkow ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: A może wariacja na temat placki ziemniaczane :)

2003-07-15 17:20:57 | Edyta Jaczewska inne posty tego autora

> Jeśli chodzi o placki ziemniaczane to ja przyznaję się bez bicia nie umiem i > coraz rzadziej mam ochotę je robić. Ale mam pytanko: otóż mój monż twierdzi > że placki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: Potrawa indyjska

2003-07-18 06:23:21 | Edyta Jaczewska inne posty tego autora

> Beef Madras: > > (Z przypraw, klopot nie do pokonania sprawiaja tylko listki curry, bo ani > swizych ani suszonych w Polsce jeszcze niet, ale cala reszte mozna zdobyc, > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: kardamon ???

2003-08-21 16:00:08 | Edyta Jaczewska inne posty tego autora

Kardamony sa dwa: zielony i bialy. Zielony jest nieco delikatniejszy w smaku, czesciej stosowany do potraw slodkich, czarny dodaje sie do potraw, ktore sa dluzej gotowane - czesto do dan z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

szpinak - potrzebuje rady ;)

2003-11-26 13:18:00 | Edyta Jaczewska inne posty tego autora

no wiec tak: po raz ostatni jadlam TO w przedszkolu i nie bede psula zebranym apetytu opisem dalszych losow wmuszonego mi szpinaku. potem chodzilam po swiecie utwierdzona w tym wstrecie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

jajka przepiorcze - pytanie

2005-08-17 10:11:41 | Edyta Jaczewska inne posty tego autora

Jak je gotowac?? Tylko blagam, nie mowcie mi, ze w wodzie... Ilekroc gotuje jajka przepiorcze, zle mi sie potem obieraja, a chce ozdobic salatke takimi idealnymi, nierozciapcianymi. Jesli ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jajka przepiorcze - pytanie

2005-08-17 11:44:56 | Edyta Jaczewska inne posty tego autora

Sowa, dzieki :) to ja lece gotowac i powiem potem, czy sie udalo jak trzeba Edycja Sowa wrote: > W wodzie. ;) > Wode natomiast suto posolic, a po ugotowaniu jaja z wrzatku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 5