Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: bartek <b...@o...com.pl>
Znaleziono: 9 wiadomości





Re: Jajo na miekko

2000-01-11 08:33:53 | bartek inne posty tego autora

Do zimnej wody - maly garnek, tak by tylko przykrywal jajka, waski; palnik sredni z luchenki i dokladnie 300 sekund od wstawienia na gaz. 5 minut od zagotowania wyjda na twardo. kula ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rollmopsy ...

2000-01-07 13:48:54 | bartek inne posty tego autora

Ja mocze sledzie solone pare godzin, potem smaruje platy musztarda, daje kawaleczek ogorka kiszonego, cebuli, sole, pieprze - wole rolmopsy pikatne, zwijam, spinam wykalaczka i wkladam do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Body Mass Index

2000-01-10 14:28:25 | bartek inne posty tego autora

Oboje z moja dziewvzyna mamy po 170 cm. Czy to znaczy, ze powinnismy wazyc tyle samo? Jej wychodzi 18,5 - niedowaga ??? Mnie 23,5 - czyli dobrze Paul Urstein wrote: > Witam wszystkich ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Encyklopedia sztuki kulinarnej

2000-01-10 14:36:58 | bartek inne posty tego autora

Wydawnictwo TENTEN : seria ksiazek (ostatnio wznawiaana przez Pruszynski i ska). Kupie brakujace mi numery. Oferty na priv. Trojmiasto. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Nalesniki

2000-01-10 14:57:52 | bartek inne posty tego autora

W paru dobrych ksiazkach kucharskich jest opisany sposob na wyjecie kosci z kurczaka, kaczki, tak by nie uszkodzic skory. Przeczytalem, sprobowalem, nie wyszlo :( Moja mama robi to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Panierka z KFC

2000-01-31 10:02:24 | bartek inne posty tego autora

Zajrzyj do archiwum grupy; temat byl przerabiany Carlos wrote: > Czesc!!! > Jestem uzalezniony od jedzenia z KFC.Powoli bankrutuje, popadam w dlugi. > jak ktos mi nie pomoze to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zrazy zawijane

2000-03-02 12:07:21 | bartek inne posty tego autora

Nie dodaje majeranku, do srodka ogorek tylko kiszony i chleb tylko razowy. W czasie pieczenia dodaje kromke razowca dla zageszczenia sosu i odrobine plynu z ogorkow. Magdalena Bassett ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: REKIN !!!

2000-03-06 08:21:37 | bartek inne posty tego autora

Wazne zeby kawalek miesa byl z mlodego rekina. Mieso starego nadaje sie na podeszwy. Jest bardzo twarde. Ulka wrote: > > Jeszcze nigdy nie probowalam rekina. Podziel sie wrazeniami ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Piegus

2000-03-10 14:20:19 | bartek inne posty tego autora

Robie od kilku lat dokladnie tak samo - goraco polecam AniaS wrote: > To może (po zachwytach nad "dziadem") następny szybki i smaczny przepis z > mojej kolekcji: > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ]