Szukana fraza: Autor: "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl>
Znaleziono: 1021 wiadomości
2005-04-22 15:32:15 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "flower" <f...@w...pl> > Posłuchaj. [...] Następny anonim od pouczania? :-))) Dygnij i przedstaw się grzecznie. -- Pozdrawiam, Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak upiec soczysty schab?2005-04-24 12:48:50 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Kot" <t...@g...pl> > To ja nie rozumiem czemu moj schab soczysty, bez polewaia i sloniny. > Obsmazam ostro ze wszystkich stron, dolewam ciut wody i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak2005-04-25 09:45:07 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "flower" <f...@w...pl> > > Następny anonim od pouczania? > > :-))) > > Dygnij i przedstaw się grzecznie. > > Mozesz mi mówić ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak2005-04-25 12:46:41 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Hania " <v...@W...gazeta.pl> > ale Cie trzyma, Przyznaję, jestem niedobry dla trolli, i wyczuwam ich na kilometr lub wiecej. > i w weekendzik zes ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak2005-04-26 15:27:23 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Hania " <v...@W...gazeta.pl> > noo, unikat niesamowity, dawno juz nie widzialm, zeby ktos tak wolno jarzyl i > mial takie mulowate poczucie humoru ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Karmienie trolli/Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak2005-04-26 16:04:20 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "katiusza" <k...@w...ww> > Grupa kuchenna będzie zawsze karmić trolle, trollu Jerzy N. > Zawsze się znajdą przecież jakieś odpadki. > katiusza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak się robi poncz2005-04-27 08:54:51 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "batory" <b...@p...onet.pl> > Użytkownik "tapta" <t...@w...pl> > > GochaBielsko napisał(a): > > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryż paraboliczny2005-04-27 13:37:29 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Kwant" <a...@u...paa.gov.pl> > wstepnie obgotowany W parze? -- Pozdrawiam, Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lody2005-04-27 20:37:49 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Grycan to dawny właściciel Zielonej Budki. Sprzedał markę, którą > stworzył i założył nową firmę pod ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lody2005-04-27 20:47:50 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Grycan to dawny właściciel Zielonej Budki. Sprzedał markę, którą > stworzył i [...] Wykreował, a stworzyli ją ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia