Szukana fraza: Autor: "stsal" <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 344 wiadomości
2002-02-05 00:45:56 | stsal inne posty tego autora
Dla odmiany używam garnków :) Są superaśne. :)) Mam możliwość porównania wyrobów trzech firm: AMC, Zepter i Hydro. Wszystkie działają na tej samej zasadzie, a moje odczucia w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: piece konwekcyjne2002-02-05 01:32:41 | stsal inne posty tego autora
Najlepiej będzie, jak wybierzesz się na targi Euro Gastro w PK i N. Bedziesz tam miała tam możliwość obejrzeć te piece, porozmawiać z producentami/importerami i zebrać mnóstwo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Druga Japonia/ UE?2002-02-08 00:15:16 | stsal inne posty tego autora
Pamiętacie, stare dobre czasy kiedy kostka masła ważyła 250g? Po reformach straciła 50g... Znowu idą ciężkie czasy - mleko w folii - ostatnio 0,9 a nawet 0,8l. Śmietana Dano ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Pączki, pączki i po pączkach :) Tylko co z białkami???2002-02-08 11:51:57 | stsal inne posty tego autora
<ciach!>> http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis.php?przep is=182 > > to przepis baaaaaaardzo prosty na kokosanki. Możesz zrobić i mi wysłać, ja > je zjem wszystkie :))) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Pączki, pączki i po pączkach :) Tylko co z białkami???2002-02-08 12:09:44 | stsal inne posty tego autora
Mmmm... Podzielę białka na pół i z części zrobię kokosanki, a z częsci te pychotki :) I chyba przestaję dalej czytać, bo mi białek zabraknie ;) Anka - stsal [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Pączki, pączki i po pączkach :) Tylko co z białkami???2002-02-08 12:02:15 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > >Anka - młodsza pączkowa ;) > > > wysmazow (wysmarzuw) - w odorznieniu od wypiekow - gratuluje. :) "Z pozaru wyszedl swiezo upieczony strazak" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Kremowa zielona zupa grochowa fantastyczno naukowa (OT)2002-02-08 13:19:42 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > Dobrze Dziewczyny, same tego chcialyscie. Zeby potem nie bylo na mnie, jak > sie komus nie dobrze zrobi. <ciach!> Myślę, że podobny efekt daje przetarta ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Druga Japonia/ UE? OT2002-02-11 01:12:37 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > chyba nie. W UE firmy robiące tego typu numery dostają mocno po pupie, a > konkretnie po koncie. W Niemczech jest explicite zabronione zmniejszanie > zawartości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: [OutCook] Nowy OutCook / zaproszenie do współpracy.2002-02-12 23:07:15 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > - mozna sie pokusic o kalorycznosc (sa jakies normy USD czy cos takiego, > moge poszukac) <ciach!> Mogę pobawić się w wyliczanie kaloryczności + pozostałe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: zamrozony zolty ser?2002-02-14 22:58:51 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > A moje pytanie jest spowodowanezlymi doswiadczeniami, mianowicie zamrozeniem > w swoim czasie twarogu, ktory po rozmrozeniu kruszyl sie, byl suchy i co > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia