Szukana fraza: Autor: "stsal" <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 344 wiadomości
2002-01-30 21:49:00 | stsal inne posty tego autora
Użytkownik DonJose <d...@a...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:20020127210328.14305.00000155@mb-mv. aol.com. .. > Tylko zeby nie skumbria Dobra skumbria, nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Ryba w tomacie :)2002-01-30 21:50:58 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > Ja lubie dodac siekanej cebulki i duzo bialego serka... czasem majonez lub > smietanke gdy jest za suche... Potem bagietka lub buleczki, chclebek razowy, > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: orzechy...2002-02-01 00:45:51 | stsal inne posty tego autora
A próbowałeś tak prażonych pestek z dyni? Ich smak potem, to dopiero jest niespodzianka :) Dodam gwoli ścisłości, że bardzo smakowita. W ogóle orzechy, migdały i inne nasionka, po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Z czym mozna łączyć kogel-mogel?2002-02-01 00:52:56 | stsal inne posty tego autora
> > Hmm... jedyne co mi na myśl przychodzi to grzane piwo.... Delikatnie się > to > > wlewa do kogla-mogla cały czas mieszając, a ile to już najlepiej sobie > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Kmin indyjski/rzymski :)2002-02-03 23:33:29 | stsal inne posty tego autora
> Qrka, zastanawialam sie co to ten kmin rzymski i gdzie go dostac. No i > okazalo sie, ze mam go w domu. Ale czemu rzymski? Czy uzywa sie go do > jakichs wloskich potraw? Nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: a propos frytek (OT)2002-02-03 02:27:25 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > A jakby stosować przez całe życie zasadę że "po co cholere kombinować - > ziemniak to ziemniak", to po co komu nasza grupa? > Wszystko razem do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: nowości kulinarne - zbiór linków2002-02-03 04:03:15 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > http://www.republika.pl/gidrys/ afrodyzjaki > Strona dla amatorów mocnych wrażeń, zwłaszcza z pogranicza rzeczywistego i zaświatów... Chyba nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: jak sie robi lazanki?2002-02-03 15:03:02 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > 1. opcja z kapustą surową <ciach!> > 2.opcja z kiszoną <ciach!> > 3.opcja - impresje bez kapusty <ciach!> > zastanawiający jest fakt ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: sposob na matijasy.... pomocy(OT)2002-02-03 15:07:11 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > Matiesy sie lowi. Sa to mlode sledzie szkockie, zlowione przed pierwszym > tarlem. A skąd wiadomo, że akurat szkockie? Sprawdza sie im paszporty? ;) Anka - stsal ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: nowości kulinarne - zbiór linków2002-02-04 01:32:22 | stsal inne posty tego autora
<ciach! > > Zydowska? Hm..to musze koniecznie tam zajrzec. strasznie lubie ich danie, > tylko no wlasnie...Zapomnialam nazwe? Kulesz czy cos takiego...Taka kasza z > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia