Szukana fraza: Autor: "Anet" <a...@t...net>
Znaleziono: 286 wiadomości
2003-04-14 08:32:55 | anet inne posty tego autora
Nurtuje mnie to od jakiegoś czasu. Do czego tak naprawdę ich używac skoro na wszystkich jest podane-do smażenia, pieczenia i gotowania. A może to wszystko jedno. Chodzi o margaryny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepis na pasche2003-04-17 08:26:05 | anet inne posty tego autora
Użytkownik "flowera" <b...@W...com> napisał w wiadomości news:b7lo17$ic3$1@nemesis.news.tpi.pl... > Witajcie > Wlasnie poczytalam sobie b ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
bułka z masłem-ale jak?2003-04-23 13:19:55 | anet inne posty tego autora
Dzisiaj na obiad leniwe, chciałam je podac z bułka tarta i masłem. I tu pojawił sie problem. Co mam pierwsze podsmażyć na patelni masło i do tego dodać bułke tartą czy odwrotnie. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bułka z masłem-ale jak?2003-04-23 13:26:27 | anet inne posty tego autora
> Maslo i wsypac bulke :-) > Ewentualnie uprazyc bulke na patelni bez tluszczu, zssypac na talerz, > rozpuscic maslo i dodac bulke :-) > > -- > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kluski przednie2003-04-28 08:23:45 | anet inne posty tego autora
> Dzieki za odpowiedz. Chcialam wlasnie zapytac, czy prawdziwy rosol mozna > zastapic koncetratem bulionowym.Dzisiaj wyprobuje i napisze jaki byl efekt. > Ilona > Wlasnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
murzynek-jakby trochę za mokry i zakalcowaty2003-04-28 11:49:00 | anet inne posty tego autora
Co robię nie tak? Za krótko piekę a może w zbyt wysokiej temperaturze albo za niskiej (piekarnik z termoobiegiem 180*C 45 min), już sama nie wiem. Wychodzi mi taki zbyt wilgotny choć ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: murzynek-jakby trochę za mokry i zakalcowaty2003-04-28 14:26:45 | anet inne posty tego autora
> Według mnie pieczesz najbardziej idealnego murzynka na świecie. > Zakalcowaty murzynek to poezja, ambrozja itd :) > > W domu Mama zawsze piecze dwa - zakalca dla mnie i dla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co jest z boczkiem?2003-05-09 08:44:01 | anet inne posty tego autora
> Kupuje wedzony boczek w dwoch miejscach: w supermarkecie lub na > targowisku. Uzywam go zazwyczaj do podsmazania w celu dorzucenia do > zupy czy kapuchy z grochem. No i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co jest z boczkiem?2003-05-09 08:58:57 | anet inne posty tego autora
> a dałas boczek wedzony czy surowy? > Bo z wedzonego to dosc trudno tłuszcz wytopic. > > -- > Lia GG 1516512 ICQ 166035154 Na pewno surowy, taki bardzo mięki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co jest z boczkiem?2003-05-09 11:56:17 | anet inne posty tego autora
> A to moze byc, ze kupiłas taki napompowany solanką :( > > -- > Lia GG 1516512 ICQ 166035154 Tylko jak to poznać i to przed kupnem a nie na patelni? Anet [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia