Szukana fraza: Autor: "krys" <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2016-01-13 11:08:07 | krys inne posty tego autora
bbjk wrote: > W dniu 16-01-12 o 16:56, krys pisze: > >> Lepsze to, niż twoje szczere porównania do niestrawnosci twojego psa. >> BTW "brudny syrop" to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jazda na resztkach?2016-01-13 13:23:49 | krys inne posty tego autora
Jarosław Sokołowski wrote: > krys pisze: > >>> Chodzi o to: >>> https://annsitchyfeet.wordpress.com/2013/10/3 0/czurc zchelasudzuk/ >> >> Ja to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jazda na resztkach?2016-01-13 13:26:50 | krys inne posty tego autora
bbjk wrote: > W dniu 16-01-13 o 11:08, krys pisze: > >> Ja to pamiętam i odebrałam ten opis zgodnie z Twoją intencją. A nawet >> bardziej, bo wyobraziłam sobie, jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jazda na resztkach?2016-01-13 14:47:15 | krys inne posty tego autora
bbjk wrote: > W dniu 16-01-13 o 13:26, krys pisze: > >> A to nie był syrop suszony na słońcu i owijany? > > To syrop gotowany w kotle, tam wpuszczane te orzechy na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jazda na resztkach?2016-01-13 20:34:26 | krys inne posty tego autora
bbjk wrote: > W dniu 16-01-13 o 14:47, krys pisze: > >> A to mi się pomerdało, pewnie gdzieś czytałam o podobnym smakołyku, tam >> sok z owców wylewano na blachy i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jazda na resztkach?2016-01-13 20:38:51 | krys inne posty tego autora
Jarosław Sokołowski wrote: > krys pisze: > >>>> A to nie był syrop suszony na słońcu i owijany? >>> >>> To syrop gotowany w kotle, tam wpuszczane ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jazda na resztkach?2016-01-16 12:31:54 | krys inne posty tego autora
ikka wrote: > W dniu 2016-01-16 o 09:12, krys pisze: >> ikka wrote: >> >>> W dniu 2016-01-15 o 22:03, XL pisze: >>>> W dniu piątek, 15 stycznia 2016 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zakwas - ki diabeł?2016-01-31 10:03:30 | krys inne posty tego autora
Qrczak wrote: > Dnia 2016-01-30 17:00, obywatel krys uprzejmie donosi: >> Od lat bawię się w domowa piekarnię, zawsze tylko na zakwasie, ale od >> jakiegoś czasu mam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zakwas - ki diabeł?2016-01-31 10:07:00 | krys inne posty tego autora
XL wrote: > W dniu sobota, 30 stycznia 2016 17:00:52 UTC+1 użytkownik krys napisał: >> (...) >> Nie mam pomysłów co jest nie tak, > > Ot,"wyrodziła" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym2016-02-29 11:09:26 | krys inne posty tego autora
Jarosław Sokołowski wrote: > krys pisze: > >>> O tym nie pomyślałem. Myślisz że cukier nie będzie absorbować wilgoci? >> >> To zależy, ile w nim jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia