Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1521 wiadomości





Re: ku przestrodze - Oetker

2002-06-28 12:37:26 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Wg naukowcow (oczywiscie amerykanckich) przecietnie czlowiek zjada w roku > 1,8 kg robali ( niekoniecznie w calosci, moga byc zmielone w mace-tego nie > widac) ale ja bym tego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: male muszeleczki

2002-06-28 12:42:19 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> No tak mi troche zapiekanka sie marzy, ale... same kluchy? > Myslalam jakiegos brokulka dorzucic czy cus - ale tak do tych malych > muszeleczek jakos mi nie pasuje ... > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: creme fraiche

2002-06-28 12:50:31 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Mam w domu od cholery obcojezycznych przepisow i wystepuje tam "creme > fraiche". Wiem co to jest, ale jak to przeniesc na warunki polskie???? musisz kupić kwaśną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: male muszeleczki

2002-06-28 12:52:36 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > możesz dodać. Bym dał dość drobno podziabane, aby miały podobny format > > jak muszelki. Możesz też dać kukurydzę z puszki, groszek zielony i > > marchew ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zupa/barszcz - odjazd /z pełnym brzuchem

2002-06-28 13:13:14 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Otrzymałem od przyjaciół przepis na "pyszną rosyjską zupę jarzynową". Po > wykonaniu okazało się, że to jeden z - pysznych rzeczywiście - barszczy. Czy > on ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: creme fraiche

2002-06-28 13:15:33 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > > musisz kupić kwaśną śmietanę 30% tłuszczu, albo creme fraiche ;-) > > > Widziałem w opolskim Realu. Jest. > > Cr&egrave;me fraîche to jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak zrobi? sos gorgoznola?

2002-06-28 14:03:49 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> >dlatego robi? sos "chrzczony" serkiem topionym, no i pisa?em: doda? do > >smaku. Tak nawiasomówi?c, wczoraj po napisaniu ww poszed?em do kuchni i > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia włoska

2002-07-01 06:35:02 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Ale tylko intro na stronie glownej: > Stad powinno juz pojsc: > http://www.lastrada.pl/indexp.html > > Ale lokal i tak nie ma u mnie szans: sprzedaja papierosy wiec ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: skroty ang-niem w przepisach kulinarnych

2002-07-01 06:42:55 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > PS: jakbym sie gdzies potknela - to poprawcie:)) tylko drobne błędy w pisowni, ale coś takiego było już od dawna potrzebne! Wartości nie dokładne, ale w końcu kuchnia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sery i opakowania

2002-07-01 06:49:41 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Zauwazylem od jakiegos czasu ze sery zolte sa inaczej pakowane > a dokladniej: maja chermetyczne opakowanie i chyba nazwe firmy na nim , > wczesniej sery byly pakowne w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 49 . [ 50 ] . 51 ... 60 ... 100 ... 153