Szukana fraza: Autor: "Artur Z" <a...@i...pl>
Znaleziono: 72 wiadomości
2003-08-11 08:55:07 | Artur Z inne posty tego autora
Ups sorry w takim razie,ale ostatnio malo czasu mam na czytanie postow:( [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasta na oleju?2003-08-17 07:47:17 | Artur Z inne posty tego autora
> Pytam, bo pare lat temu wszyscy krzyczeli jak to maslo jest straszliwie > szkodliwe ze cholesterol i mogila i w ogole.... Podła propaganda zakładów produkujących ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Poszukuję Minestrone2003-08-18 09:21:15 | Artur Z inne posty tego autora
http://strony.wp.pl/wp/atulu/minestrone.html http://www.mniammniam.pl/print.php?p=795 http://www.kafeteria.pl/bonappetit/przepisy/o biekt_i nt.php?id_p=517 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Paella - moj przepis, prosze o komentarze i ulepszenia.2003-08-27 10:05:38 | Artur Z inne posty tego autora
> Z tego co pamietam, to ryż się troszkę praży na sucho, albo z nieiwelką > ilością oliwy i dopoiero później wlewa się bulion wymiszany z kurkumą, > szafranem czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co oprocz.....2003-08-27 10:13:15 | Artur Z inne posty tego autora
Z autopsji wiem,ze dzieciaki w takiej sytuacji(impreza! :))) z jedzenia najbardziej lubią włażenie na drzewo,albo rzucanie kotkiem ze schodów ;)) Jedyna rzecz,która ich zaintrygowała, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: arcydziegiel?2003-09-02 07:18:08 | Artur Z inne posty tego autora
> > najprościej z Herbapolu > > hmm.. a kupowałeś czy tylko tak dywagujesz? nie chcesz rady to po co pytasz ? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surówka z czerwonej kapusty, pytanie2003-09-30 14:03:26 | Artur Z inne posty tego autora
> Robiąc surówkę z czerwonej kapusty należy kapustę trochę obgotować po > poszatkowaniu czy raczej posolić? ( hmmm nie używamy raczej soli) Jakie sa > wasze doswiadczenia? ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zakwas chlebowy2003-10-01 14:57:44 | Artur Z inne posty tego autora
http://www.kuchnia.3miasto.pl/1197.htm [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gulasz2002-10-31 11:05:48 | Artur Z inne posty tego autora
Czesc! Mam nadzieje,ze porazka Cie nie zniecheci ;-) Czesto w przepisach pisza o tym obtaczaniu w make, zdecydowanie lepiej jest tylko opruszyc maka z wierzchu. Sadze, ze powodem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: flaszka2002-11-04 16:52:25 | Artur Z inne posty tego autora
Fajnie, ze ruszyles ten temat bo chcialem tu zachecic OCZYWISCIE TYLKO DOROSLYCH do spozywania wodek gatunkowych... Niestety jako ze jakosc bialych wodek( i nie tylko) w naszym kraju ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia