Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2001-03-18 21:08:04 | sadyl inne posty tego autora
Horrendum wrote: > Co do mebli - koniecznie chce taki dodatkowy "pasek" za szafkami, > ktory sluzy np. do chowania nozy czy przypraw. Bardzo uzyteczne. Zaćmienie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Placek po cygansku2001-03-19 20:54:35 | sadyl inne posty tego autora
Sorel wrote: > > W Przodkowie k. Kartuz, polecam restaurację (nie pamiętam nazwy, Kania > chyba, zresztą jedyna i nie sposób nie trafić;). W latach późnoszczenięcych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Jajecznica, było Re: Szalone krowy i pryszczyca2001-03-20 10:42:16 | sadyl inne posty tego autora
Orion wrote: > <ciach> Przepraszam gledze.. ! Zgadza się, ględzisz chłopie... > Chcialem zapytac grupowiczow o przepisy na jajecznice. > Mam na mysli odmiany z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kosmetyki2001-03-20 13:50:19 | sadyl inne posty tego autora
Jader wrote: > > Na pewno to nie ta. Chyba, ze chodzi ci o maseczke z ogorka... Jak kiedyś napisałem do laski, która reklamowała kosmetyki na "kuchni" to odpisała ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jajecznica, było Re: Szalone krowy i pryszczyca2001-03-20 22:25:09 | sadyl inne posty tego autora
Orion wrote: > Faktycznie doskonały...wprost pycha. > Mysle ze swiezych pomidorow z krzaka bedzie jeszcze lepsza. Nie rozumiem ironii sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pierogi - farsz kapuściano-grzybowy2001-03-20 22:47:34 | sadyl inne posty tego autora
Wybacz siostrzyczko, że wciskam się między wódkę a zakąskę, ale dodam jeno troszku (moim zdanienm) precyzji Jola L-L wrote: > Garsc suszonych grzybkow ( najlepiej prawdziwkow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zczym avokado2001-03-20 22:56:39 | sadyl inne posty tego autora
Poprawną formą leksykalną (aczkolwiek nie ma to większego sensu logicznego) jest: "Szczym avocado" Ew: w sytuacjach nadmiarowych (lub patologicznych w aspekcie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pierogi - farsz kapuściano-grzybowy2001-03-21 09:59:16 | sadyl inne posty tego autora
dana wrote: >Jezeli o mnie chodzi, to od wielu lat przekrecam farsz przez maszynke do > miesa-latwiej sie go naklada do pierogow i latwiej je > skleja. Ja również, ale nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierogi2001-03-21 10:03:12 | sadyl inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > Rozumiem, ze farsz wtedy latwiej sie naklada, ale dlaczego tez > wygodniej sie pierogi skleja? Czy nie przez maszynke sie nie chca > sklejac? Wydaje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jajecznica, było Re: Szalone krowy i pryszczyca2001-03-21 10:58:31 | sadyl inne posty tego autora
Orion wrote: > Tylko pomidory (chyba import z Holandii) z twarda skorka. > A w srodku duzo wody zamiast miazszu.. A po jaką cholerę kupujesz pomidory w marcu? Ja robię ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia