Szukana fraza: Autor: "Irek" <j...@w...pl>
Znaleziono: 43 wiadomości
2003-02-06 08:46:03 | Irek inne posty tego autora
> Czy zwykłe domowe wino można bezpiecznie trzymać w butelkach typu PET > Piotr Jankisz > Masz chec wszystko wylac to trzymaj w pet-cie. Najlepiej uzyj ciemnych bulelek po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zasolic slonine2003-02-07 05:38:16 | Irek inne posty tego autora
> podobna. Kupilem kawal grubej sloniny, posolilem, dodalem czosnku i > majranku. Teraz wisi sobie w chlodnym miejscu na strychu. Czy prawidlowo > postapilem? > Joseph > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zasolic slonine2003-02-07 11:58:38 | Irek inne posty tego autora
> Dzieki za rady. jak dlugo musi wisiec w soli do oskrobania? > Joseph > Z soli tworzy sie skorupa ochronna i przy suszeniu nie jest wchlaniana powyzej pewnej ilosci. Robimy tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: PYTANKO2003-02-10 06:34:22 | Irek inne posty tego autora
> Witam! > Mam pytanko:jestem modemowcem, wczoraj naszła mnie przemożna ochota > odebrania poczty, w tym postów z tej grupy i nagle ni stąd, ni zowąd > znikły mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobić????????2003-02-20 16:59:06 | Irek inne posty tego autora
> CZY MOŻE KTOŚ MI POWIEDZIEĆ CZY MOŻNA ZROBIĆ GOLONKĘ W MIKROFALI??BARDZO > PROSZĘ O RADĘ. Nic trudnego robie to od 10 lat. Masz dwie mozliowosci : 1 golonka z rosolu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Prowokacyjnie:)2003-02-20 17:12:55 | Irek inne posty tego autora
> > Nadmiar przypraw zabija smak głównego elementu potrawy. Mam rację, > > czy może to pierwsze oznaki starzenia się??? > > Po prostu nieumijetnie stosowałas ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gęsi pipek2003-02-23 18:42:52 | Irek inne posty tego autora
> > Hmmm....mnie sie wydawalo ze "pipek" oznacza tu w kontekscie tzw > kuperek. > > J. (nie znoszę kuperków) /u drobiu/ :D > Bo mnie sie psze.... Pani ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy talenta zanikają?2003-03-08 04:42:43 | Irek inne posty tego autora
> znajomych Kianit, dla formalistów DominikaC od dawien dawna. > > Więc proszę sobie darować Panie Władysławie o czworakim nieanonimowym > nazwisku. > Trafilas kula ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: spirytus2003-03-09 12:06:45 | Irek inne posty tego autora
> Jakie drinki można zrobić na bazie spirytusu? > > A.Styś > Praktycznie wszystko zalezy tylko kto jaki ma przelyk :-)) najlepiej zacznij od krwawej mery. Soczek pomidorowy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kacze jaja2003-03-15 09:53:20 | Irek inne posty tego autora
> Ale jaja! Jadlem sadzone. Sa smaczniejsze od kurzych. > (i wieksze :-) > > Masz racje sa smaczniejsze, ale sa niestety genetycznie obarczone salmonella, dlatego nie uzywa sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia