Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Konrad Kosmowski <k...@k...net>
Znaleziono: 710 wiadomości





Re: miękki kurczak jak z chińskiej

2006-11-19 01:05:49 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Remol wrote: > Mam pytanie do wszystkich sympatyków kuchni chińskiej. Jakim sposobem > można w domu zrobić kurczaka takiego jak w chińskiej. Chodzi mi > głównie o to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z sera topionego ?

2006-11-19 20:49:01 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Panslavista wrote: > Pisałem o zagospodarowaniu sera topionego, a nie kuchni > szwajcarskiej, Napisałeś "Founde". > ser można przetopić po raz drugi, nawet na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z sera topionego ?

2006-11-19 21:06:07 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Panslavista wrote: >>> ser można przetopić po raz drugi, nawet na makaronie... >> Hrrr. A w jakim celu? :> > A posmaruj sobie chlebek, jak wola. Do tego muszę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z sera topionego ?

2006-11-19 21:15:51 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Juf wrote: >> A posmaruj sobie chlebek, jak wola. >> Nie wiem, czy wiesz, że jest founde mięsne, a nie tylko serowe? > Fondue to jest styl prowadzenia kultury ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z sera topionego ?

2006-11-19 22:11:49 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Leval wrote: > Mysle, ze nie o takie rady mi chodzilo... i nie taki jest cel grupy. Problem w tym, że niewiele można z tym "serem" zrobić. Może zapiekankę, w sensie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z sera topionego ?

2006-11-19 22:45:07 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Aicha wrote: > Widziałam jeszcze na studiach linię produkcyjną takiego "sera". > Szczegółów już nie pamiętam, ale trauma była taka, Ja nie widziałem tej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z sera topionego ?

2006-11-19 22:47:28 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Juf wrote: >> Daj spokój, przecież founde to jest walenie czegokolwiek do >> garnka. ;) Nie bądź taki sztywny bo skończysz jedząc donalda >> codziennie. ;) > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z sera topionego ?

2006-11-19 22:48:55 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Panslavista wrote: > Taki ser nadaje si? nawet jako zag?stnik do zupy grochowej. O fuuu. -- + ' .-. . . ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z sera topionego ?

2006-11-19 22:55:44 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Panslavista wrote: >> Do garnka możesz wrzucić cokolwiek, ale danie które ma jakąś >> określoną nazwę musi pewne kryteria spełniać. > O ile nie wyjdzie ci ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z sera topionego ?

2006-11-19 22:58:32 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Panslavista wrote: >>> Taki ser nadaje sie nawet jako zagestnik do zupy grochowej. >> O fuuu. > Cienki jesteś. Podałem przepis O fuuuu. -- + ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 51 . [ 52 ] . 53 ... 60 ... 71