Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Shrek <j...@p...onet.pl>
Znaleziono: 345 wiadomości





Re: zapiekanka pychota

2003-03-07 10:27:27 | Shrek inne posty tego autora

> Jesl znudzily Wam sie kanapki na kolacje albo potrzebujecie cos cieplego i > szybkiego w robocie do piwa polecam nastepujaca zapiekanke: > > Potrzebne; > bulka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Pstrag na parze lub pstrag z wody

2003-03-08 19:14:14 | Shrek inne posty tego autora

Dobrzy Ludzie poratujcie ;) Szukam przepisu na pstraga z wody i/lub pstraga na parze. Mam pewnego upartego znajomego, ktory twierdzi, ze ryba z wody, czy ryba na parze jest niejadalna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pstrag na parze lub pstrag z wody

2003-03-08 22:52:52 | Shrek inne posty tego autora

Dario wrote: > Rybe na parze dobrze jest zfiletowac, pozostawiajac leb i szkielet > (kregoslup). Po wyjeciu oczu i skrzeli, dobrze oplukac i ugotowac wywar z > dodatkiem warzyw ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pstrag na parze lub pstrag z wody

2003-03-08 22:54:25 | Shrek inne posty tego autora

> > "Court bouillon" to moze byc nawet woda z sola. Zwykle dodaje sie tez > "bouquet garni", cebule, albo jak piszesz rozne warzywa. Zaleca sie > ugotowac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wisnie

2003-03-08 22:58:21 | Shrek inne posty tego autora

walkie! wrote: > Witam :-) > Moja kochana tesciowa (a jak :) ) zamrozila wisnie z pestkami. Ja je > dzis rozmrozilam bedac pewne ze sa bezpestkowe i ze bede miec ciasto. No ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wisnie

2003-03-09 18:41:51 | Shrek inne posty tego autora

>> > Raczej nie bedzie trzymana zbyt dlugo :-)))))))))) No tak.... Ale to juz z innego powodu... Oby tylko dotrwala do "nabrania mocy urzedowej"... Za swierza nie jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pstrag na parze lub pstrag z wody

2003-03-09 19:36:25 | Shrek inne posty tego autora

> > > ja to chyba tego Larousse'a do mojej czarnej listy dopisze, zaraz > za prezydentem Mugabe i przed Nestle oraz DelMonte bananami.. > No nie przesadzajmy. Normalnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tajniki kuchni chinskiej?

2003-03-11 01:08:20 | Shrek inne posty tego autora

> > Pamiętaj że taki żeliwny wok musi swoje ważyć. Być koloru stali i mieć swój > "żeliwny" zapach. Jak również powinien nosic ślady wykuwania, po młotku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tajniki kuchni chinskiej?

2003-03-11 01:15:15 | Shrek inne posty tego autora

GreGo wrote: > Czy wiecie w jaki sposob chinczycy smaza warzywa i miesa na woku, ze ma taki > super smak? Na czym oni smaza, oleju, oliwie, czyms innym? Czego dodaja? > Jakie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: homar

2003-03-11 11:45:03 | Shrek inne posty tego autora

k...@p...onet.pl wrote: > Witam serdecznie! > Mam pytanko, czy ktoś z Drogich Grupowiczów kupował może zamrożone homary w > sklepie? Czy to się nadaje do jedzenia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 7 . [ 8 ] . 9 ... 20 ... 30 ... 35