Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Bbjk <b...@g...comspam>
Znaleziono: 62 wiadomości





Re: Wanilia

2012-09-29 12:37:49 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-09-29 12:08, Qrczak pisze: > 8 białek, ok. 40 dag cukru (tego do wypieków), łyżka soku z cytryny, > szczypta soli. > Miskę przecieram cytryną, białka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wanilia

2012-09-29 14:06:56 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-09-29 16:01, Ikselka pisze: > Pewnie na początku ustawiasz zbyt mocne grzanie - bezy trzeba suszyć > równomiernie, żeby para ze środka mogła uciekać przez miękki, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wanilia

2012-09-29 14:20:03 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-09-29 16:18, Ikselka pisze: > > Niezamaco - 5 złotych :-) > Nie ma sprawy, nr i dane konta podaj, przeleję. -- B. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wanilia

2012-09-29 15:25:24 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-09-29 17:11, Ikselka pisze: > Przekaż na KK 3-) A nie, z Kodeksem Karnym nie mam nic wspólnego. -- B. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wanilia

2012-09-29 18:37:32 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-09-29 20:23, medea pisze: > http://imageshack.us/photo/my-images/854/lada cqoise1 .jpg/ :) Pięknie wyglądacie, Ty i tort! :) Nie dziwię się, ze już go nie ma. -- B. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

orzechy włoskie

2012-09-30 13:35:49 | Bbjk inne posty tego autora

Dostałam z 15 kg, dość świeżych orzechów, czy lepiej je przechowywać w łupinie, czy wyłuskać? Wolałabym to drugie, ze względu na miejsce. -- B. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: orzechy włoskie

2012-10-01 17:01:57 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-09-30 16:02, Ikselka pisze: > Jeśli mają dłużej czekać, to niełuskane. Jesli wyłuskane, to zamrozić - nie > zjełczeją. Ok, to też znalazłam, ale dzięki za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nie-lukier.

2012-10-01 17:51:56 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-10-01 17:13, Ikselka pisze: > Takie coś a la lukier, ale wilgotne, lepkie, nie twardniejce, a błyszczy - > raczej jakby taka polewa lukrowa? > Jak? > Do lukru ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Nadmiary

2012-10-08 08:54:36 | Bbjk inne posty tego autora

W tym roku niesłychanie obrodziły opieńki, a dodatkowo są bardzo urodziwe, jędrne i pulchne. Tu, gdzie mieszkam, ludzie ich nie zbierają czemuś, więc las jak plantacja. Zrobiłam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nadmiary

2012-10-09 05:47:22 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-10-09 06:34, jerzy.n pisze: > Gdzie te opieńki obrodziły , Na północnym zachodzie grzybów na lekarstwo W Wielkopolsce. Poza opieńkami jest duży wysyp kań i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 4 . [ 5 ] . 6 . 7