Szukana fraza: Autor: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2004-02-10 05:54:40 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
In article <c08o4c$eol$1@news.onet.pl>, Docktor <d...@p...onet.pl> wrote: > Zle wykomentowalem, chodzilo o sardele (nie mozna sie bylo domyslic z > kontekstu? :) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wyższa szkoła gastronomiczna ?2004-02-25 11:25:25 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
In <7...@n...onet.pl&g t; batory wrote: >> >> Naprawdę uważasz, że można studiować gotowanie, tak jak się studiuje >> sztuki piękne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kapuśniak2004-02-25 19:05:50 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
In <7...@n...onet.pl&g t; batory wrote: >> >> ==== >> Ogólnie, to wędzonka w zupie nie powinna dominować, a jedynie dać >> smak. Zawsze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: geneza tataru?2004-02-26 08:39:45 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
In <c1jrik$4od$1@news.onet.pl> JurekA wrote: > kto wymyslil ow tatar? > > To mielona wolowina z żółtkiem i.... tu sie zaczyna: ogorek z octu/ > kiszony, cebula ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nalewki i korki2004-02-28 17:58:41 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
In <c1qh8i$emr$1@news.onet.pl> sovast wrote: > Witam serdecznie. > Jestem 'sovast'. Ze Slaska. Pierwszy raz pisze na tej grupie. > > Kupilem ostatnio ksiazke o robieniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kawa mrozona ?2004-02-29 16:11:03 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
In <1078062715.11289.41.camel@cosmos> Kot wrote: > On Sun, 2004-02-29 at 14:47, Krysia Thompson wrote: > > >> Ja Ciebie bede ZAWSZE czytac. > > Moli mi ;) > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]2004-03-01 06:32:17 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
In <c1trj0$75g$1@news.onet.pl> Wojti wrote: > > Brawo.Waldek zrobił rzecz fenomenalną. Nie przesadzasz trochę? > Zrobił coś co powinno się robić > tak jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]2004-03-01 07:42:34 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
In <0...@n...onet.pl&g t; Marianka wrote: > Trudno mi uwierzyć, że to wszystko prawda... Przecież każdą pieczeń > kroi się dopiero wtedy, gdy jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]2004-03-01 08:27:39 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
In <0...@n...onet.pl&g t; Marianka wrote: > Hej! Specjalistką od gotowania na pewno nie jestem, ale każdą pieczeń > kroję dopiero po kilkugodzinnym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]2004-03-01 10:24:18 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
In <0...@n...onet.pl&g t; Marianka wrote: > Dlatego wymyślilam sobie taki sposób i mam tylko taki problem, że > robię ją dzień wcześniej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia