Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2002-10-17 10:20:07 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Gosia Jurczyszyn wrote: > (...) > PS2 A w ogole to fajnie miec jakas manie, czyz nie? Pewnie, ze fajnie. Jeszcze fajnie, chciaz kosztowniej, jest miec kilka manii (manij?) :-)) A ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zupa na kaca2002-10-17 10:29:32 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Edi wrote: > podobna na kaca najlepsza jest gorzka kawa z cytryną Nie wiem, czy na kaca, ale idelanie działa na błyskawiczne wytrzezwienie po drobnym naduzyciu :-) Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co my?licie o skoku z czrnego bzu2002-10-28 12:34:21 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > ja tez, i tez nic, wole winko z kwiatkow a jeszcze bardziej > soczek z kwiatkow...a w ogole to mi sie przypomnial szampana z > kwiatkow, ktoren czeka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przygotowanie lisci na golabki2002-10-28 12:40:16 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
waldek wrote: > (...) > Dlatego zawsze wybieralem te biale, rowniez na > golabki. Moze raz sprobuje z zielona. To spróbuj jeszcze z włoską. O wiele łatwiej ją rozebrać i o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Panierka (sonda)2002-10-28 12:42:31 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Agnieszka Roos wrote: (...) > z orzechow wloskich do wieprzka. Do mielonych też może być. I z otrąb, też do mielonych. Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co my?licie o skoku z czrnego bzu2002-10-28 14:36:49 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > >> ja tez, i tez nic, wole winko z kwiatkow a jeszcze bardziej > >> soczek z kwiatkow...a w ogole to mi sie przypomnial szampana z > >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przygotowanie lisci na golabki2002-10-28 14:38:46 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > i z wloskiej sa jakies takies, no nie wiem, jakby elegantsze, tzn > jest pewnosc, z e nie zrobi sie kapusciana maziaja, jak trzebaby > jakiegos czlowieka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co z kapuchy włoskiej?2002-10-29 09:16:32 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"CLARIS-ONA!!!" wrote: > iMam takie pytanie odnosnie rzeczonej w temacie kapusty. Od jakiegos czasu > zalega ni kawal tego warzywka w lodowce i chcialabym to spozytkowac na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Nalewka z kwiatow czarnego bzu dla Krysi opakowanej :-)2002-10-31 10:30:59 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
50 baldachow kwiatow czarnego bzu 4 cytryny (40dag) lub 2 cytryny (20dag) i 3 limety (nie wiem co to, moze limonki?) 70 dag cukru 1 l spirytusu 96% 1 łyzeczka suszonego korzenia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
łemkowska wigilia2002-11-04 11:03:32 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"Czy macie może jakieś przepisy (lub wiecie, gdzie takowe można znaleźć) na łemkowskie potrawy wigilijne, bądź też jakieś smakołyki łemkowskie?" Takie oto pytanie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia