Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Tomasz" <t...@w...pl>
Znaleziono: 78 wiadomości





Re: Mięso wieprzowe jest zdrowe

2008-08-15 20:33:25 | Tomasz inne posty tego autora

Użytkownik "zosia.p" <z...@a...pl> napisał > > Roznica jest. W roslinach jemy glownie to, co sie od niej odddziele tak > czy owak. Klos ... [ więcej ]

Grupa : pl.misc.dieta

Marynowane maslaki z zeszlego roku

2008-10-04 06:13:45 | Tomasz inne posty tego autora

Mam marynowane w occie maslaki z zeszlego roku. Sloiki nie byly pasteryzowane a tylko zakrecone. Wewnatrz sloika widze nieco plesni. Czy takie grzybki mozna jeszcze zjesc czy nalezy je ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Jakie skladniki odzywcze sa w grzybach?

2008-10-27 16:34:51 | Tomasz inne posty tego autora

Mowi sie w narodzie ze czlowiek grzybow nie przyswaja, ze sa wydalane w stanie nienaruszonym. Co jest w skladzie przecietnego borowika lub kurki? Czy jest tam bialko, weglowodany czy cos ... [ więcej ]

Grupa : pl.misc.dieta

Re: tlenek azotu

2008-10-29 08:24:02 | Tomasz inne posty tego autora

Użytkownik "Est" <e...@w...pl> napisał > Jakie produkty należy spożywać aby zwiększyć w organiżmie produkcję tlenku > azotu? Viagre [ więcej ]

Grupa : pl.misc.dieta

Czy szpik z kosci wolowych jest niebezpieczny??

2008-11-20 18:31:25 | Tomasz inne posty tego autora

Wlasnie gotuje rosol ze szpikowych kosci wolowych (porabanych). Wiem ze glowy wolowe sa od razu utylizowane i nie sa dopuszczane do obrotu. Prawdopodobnie wiaze sie to z choroba wscieklych ... [ więcej ]

Grupa : pl.misc.dieta

Czy szpik z kosci wolowych jest niebezpieczny??

2008-11-20 18:33:01 | Tomasz inne posty tego autora

Wlasnie gotuje rosol ze szpikowych kosci wolowych (porabanych). Wiem ze glowy wolowe sa od razu utylizowane i nie sa dopuszczane do obrotu. Prawdopodobnie wiaze sie to z choroba wscieklych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pasztet

2008-12-17 18:32:37 | Tomasz inne posty tego autora

Użytkownik "Mariusz" <m...@v...pl> napisał> > Składniki: > > 1.. Wątroba wieprzowa - 0,30 kg > Można wziąć wątrobę wołową lub pół na pół ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wielki problem z koncentracją (Hipoglikemia?) ratunku!

2008-12-17 19:47:05 | Tomasz inne posty tego autora

Użytkownik "ali " <a...@g...pl> napisał > > jestem po 60-ce > i zdechłbym na takim żarciu > > moje śniadanie > 6 żółtek na boczku ... [ więcej ]

Grupa : pl.misc.dieta

Re: Pasztet

2008-12-17 20:29:33 | Tomasz inne posty tego autora

Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał > > To, co opisałeś, to absolutnie nie jest pasztet, lecz rodzaj pieczeni - > coś > jak inny rodzaj ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pasztet

2008-12-18 11:06:52 | Tomasz inne posty tego autora

Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał > Z każdej warto, ale tylko to, co komu smakuje :-) > U nas w Polsce taki "pasztet" z surowego mięsa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 5 . [ 6 ] . 7 . 8