Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl>
Znaleziono: 108 wiadomości





Re: Cienkie blaty do pizzy

2000-02-01 14:16:17 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Aneta Baran <b...@c...cern.ch> wstukal(a) pracowicie: >> Hmmm... Ale to nie będzie chrupkie w ten sposób, jakiego bym od pizzy >> oczekiwał... > No to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cienkie blaty do pizzy

2000-02-01 14:17:38 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Aneta Reluga <a...@a...w.sygnaturce.pl> wstukal(a) pracowicie: >> Nie ma glupich pytan :-) > A jeśli ubiorę się we wdzianko z metalu, jedną nogą postawię > na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: anans w ciescie

2000-02-01 14:23:21 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Ulka <u...@p...onet.pl> wstukal(a) pracowicie: > Kiedys jadlam plastry ananasa smazone w ciescie. I tu pytanie czy to > ciasto moze byc takie jak do jablek. Wtedy wydawalo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cienkie blaty do pizzy

2000-02-01 15:59:33 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Aneta Baran <b...@c...cern.ch> wstukal(a) pracowicie: >> Maca... Hmmm... Za cienkie. > Pisałam 'smakować', nie 'wyglądać' :-) Ciasto możesz zrobić dowolnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: anans w ciescie

2000-02-01 16:01:14 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Ulka <u...@p...onet.pl> wstukal(a) pracowicie: >> spróbuj zrobić ciasto do pšczków z serka homogenizowanego > Tak wlasnie myslalam, ale balam sie wyprobowac:-(((( . ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pytanie o slowka/Przepis na kruche ciasto

2000-02-01 16:12:07 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Przemyslaw Koziarski <p...@k...net.pl> wstukal(a) pracowicie: > Sprzedawane w Polsce cukry, jezeli sa aromatyzywane naturalnie nazywaja sie > waniliowe, natomiast te sztucznie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cienkie blaty do pizzy

2000-02-01 18:51:33 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Aneta Baran <b...@c...cern.ch> wstukal(a) pracowicie: >> Widzisz, jestem pomysłodawcą i szefem sekcji kulinarnej przy naszym szczepie >> (nie wiem, czy Ci już ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pytanie o slowka/Przepis na kruche ciasto

2000-02-01 18:53:11 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Przemyslaw Koziarski <p...@k...net.pl> wstukal(a) pracowicie: >> E, nieprawda. W Polsce z tych rzeczy można dostać esencję waniliową > (aromat) >> w płynie (ops, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: nowa

2000-02-01 18:54:27 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Anna Sekulska <a...@w...com> wstukal(a) pracowicie: > Czesc, > jestem "nowa" mam na imie Anka i jestem zachwycona, ze znalazlam (dzieki > liscie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pytanie o slowka/Przepis na kruche ciasto

2000-02-01 19:13:31 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Przemyslaw Koziarski <p...@k...net.pl> wstukal(a) pracowicie: >> Ja (a raczej mój ojciec) robię to tak, że laski wanilii trzymam w słoiczku >> z >> cukrem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 ... 10 ... 11