Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Bbjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-05 08:31:15 | BBjk inne posty tego autora

Wladyslaw Los pisze: > Co mi po socjolingwistyce jak nie rozumiem kuchennego przepisu i nie > mogę się wypowiedzieć co do meritum. A to już kwestia preferencji. -- BBjk ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-05 09:28:59 | BBjk inne posty tego autora

Krysia Thompson pisze: > masz racje, za Reja dziekuje ;) nie dziękuj, zbójca odpowie. U Reja to spieszczenia, a nie zdrobnienia. Nie Krystyna, bo nie jesteś Córką Lawransa (niech ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-05 09:53:17 | BBjk inne posty tego autora

Krysia Thompson pisze: > Niezrozumiale wyrazenia bardzo czesto sa niezrozumiale na krotko > i dla coraz mniejszej mniejszosci i chyba teraz dosc szybko > wchodza do slownikow ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-05 10:56:02 | BBjk inne posty tego autora

Krysia Thompson pisze: > No wiec chyba nie, Kate Fox, Watching the English. The Hidden Rules of English Behaviour. A jeśli wolisz po polsku: Przejrzeć Anglików. Ukryte zasady ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Właśnie teraz w Trójce

2007-11-05 11:12:34 | BBjk inne posty tego autora

"Nie kiełbasa, bigos, kapuśniak czy oscypki, lecz pierogi mogą się stać naszym dniem narodowym. I to takim, które podbije świat. Czy pierogi zasługują na miano ambasadora ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Właśnie teraz w Trójce

2007-11-05 11:18:15 | BBjk inne posty tego autora

wolim pisze: > Ale jakie pierogi? Ruskie? > > To by było kuriozum ;) Ogólne? Włącz radio. Imho z kapustą i grzybami. A teraz pani mówi, że właśnie ruskie! Ktoś znów ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Właśnie teraz w Trójce

2007-11-05 11:50:50 | BBjk inne posty tego autora

wolim pisze: > Farsz: > Przesmażyć na smalcu kaszankę (z mojego doświadczenia wychodzi, że najlepiej > gryczaną) z cebulą i odrobiną cynamonu (tak, tak, cynamonu!). > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wła?nie teraz w Trójce

2007-11-05 12:12:37 | BBjk inne posty tego autora

Krysia Thompson pisze: > Ja to co i raz dosypuje cynamonu, najczesciej przez pomylke, > hehehe > moja Mama smazyla na sucho watrobke kurza, z cebula posiekana. na > koncu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-05 12:17:23 | BBjk inne posty tego autora

JaMyszka pisze: > Heheheee... > Zapomniałaś dodać, że mięso ugotowane... Hmm? Na pielmieni ugotowane? -- BBjk [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-05 13:04:12 | BBjk inne posty tego autora

JaMyszka pisze: > Fiu, fiu... > Nie mów, że surowe 8) Powiem. > Jak długo się je wtedy gotuje? 10 minut, malutkie jak uszka. -- BBjk [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 70 ... 78 . [ 79 ] . 80 ... 90 ... 130 ... 200