Szukana fraza: Autor: "JerzyN" <N...@m...pl>
Znaleziono: 1368 wiadomości
2004-11-14 12:32:59 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> > ale ktoz tu mowi o milosci :PPPPPPPPPPP Głodnemu chleb na myśli. ;-) -- Pozdrawiam, Jerzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zaczyn na chlebek watykański2004-11-14 12:35:23 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Iwona_s" <i...@T...pl> > Tez czyms takim zostalam obdarzona jakis czas temu. Zapach tegoz zaczynu byl > tak odpychajacy, ze chcialam sie go jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sałatka2004-11-14 12:38:55 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> [...] > a ten ser, co sie go tradycyjnie dodaje, to dla mnie za bardzo > krowa zalatuje [...] A ciut ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sałatka2004-11-14 17:31:23 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> > ogolna krowa. [...] Zgadza się? http://www.aveyron.com/gastro/jeunmont.html -- Pozdrawiam, Jerzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczenie szynki - pytanie.2004-11-14 20:26:02 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "waldek" <A...@o...pl> > === > Były "modne" kilka lat temu. Kurom dodawano barwniki do żarcia, aby żółtko > nie było blade lecz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zoładkowa gorzka2004-11-15 11:04:22 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "firma" <f...@w...pl> > Pieknie piszesz - az mi slina cieknie. Ok dozbroje sie w cierpliwosc. Co najmniej na pół roku. :-) > Tymczasem wczoraj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Borżomi2004-11-15 14:58:04 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> > W życiu nie słyszałam klaksonu w Warszawie Fakt, w Metrze ich nie słychać. ;-) -- Pozdrawiam, Jerzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepraszam, off topic, NTG i w ogóle SPAM, ale ucieszyło to mnie i muszę się pochwalić2004-11-16 19:22:57 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Anet" <a...@f...pl> > Mam nadzieję, wyrósł z niego niezły filozof co to ma głowę do matematyki i > do kuchni (grzanki, zapiekanki i tosty) co by ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepraszam, off topic, NTG i w ogóle SPAM, ale ucieszyło to mnie i muszę się pochwalić2004-11-17 13:49:05 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> > > === > > Coś mi tu nie pasuje... > > > > Pierwszy raz widzę _niepodpisany_ list ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepraszam, off topic, NTG i w ogóle SPAM, ale ucieszyło to mnie i muszę się pochwalić2004-11-17 14:42:09 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Lia" <L...@a...poczta.onet.pl> > A nagłówki wskazują, że to jednak ten Władysław Łoś, własnoręcznie sklecił > tego posta i go ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia