Szukana fraza: Autor: "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl>
Znaleziono: 1021 wiadomości
2005-02-11 12:43:21 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "eM" <...@...c> [...] > eM, co na walentynki planuje zapach czosnku na uszami ;-), tam gdzie > na co dzien sa drozsze perfumy Polujesz na smakosza? ;-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mielone2005-02-11 12:58:42 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "medea" <e...@p...fm> >[...] A na drugi dzień podczas odgrzewania, > zabierają kolejną porcję tłuszczu, i to dla mnie jest już nie do > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Gyros - grill2005-02-11 13:03:37 | JerzyN inne posty tego autora
Dobrze pamiętam, że ktoś szukał? http://www.aroma.waw.pl/Beem/Html/Beem12.htm -- Pozdrawiam, Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Panierka jak w KFC, HOW TO?2005-02-11 13:11:28 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "wk" <w...@g...pl> > Wie ktoś jak zrobić KFC w domu? Pikantnie. Zamówić przez telefon i jak dostarczą posypać czym się da i ile wlezie. ;-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Twar ... [OT] - czosnek to afrodyzjak :-)2005-02-11 13:29:40 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Basia" <b...@o...pl> > [...] ale takiego czystego, zywego , dodanego do > twarogu, salaty itp. to nie przelkne. To go zapiekaj w całości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to jest?2005-02-11 18:54:54 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Oszust" <o...@o...pl> > A jak dla mnie, to wygląda jak skrobak do ryb, żeby je z łusek oskrobać:) Chętnie bym popatrzył jak byś się nim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mielone2005-02-11 18:59:38 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Kinga 'Słowotok' Macyszyn" > A ja mielonę piekę. W piekarniku. I problem tłuszczu sam odpada :) > Piecze się je jakoś 45 minut - godzinę, na folii ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przesąd? -ubijanie białek2005-02-11 19:08:38 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "dzudzu" <d...@r...pl> > > Parafrazujesz Tuwima? > To pewnie wtedy bym napisało: > I ty cenzorze MB,WŁ, JN *) co za post ten zapewne skażesz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przesąd? -ubijanie białek2005-02-11 19:11:37 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "dzudzu" <d...@r...pl> [...] > dzudzu, co nie zna się na łowieniu ryb Wskocz do jeziora, ryby ci podpowiedzą co dalej robić. ;-) -- Pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to jest?2005-02-11 19:30:51 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Poza tym to wygląda raczej na przybór stołowy, nie kuchenny. I jest jeszcze ząbek z drugiej strony do rozcinania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia