Szukana fraza: Autor: "ostry" <o...@e...com.pl>
Znaleziono: 751 wiadomości
2001-02-07 09:32:12 | ostry inne posty tego autora
Klopsiki w occie. Składniki : mięso mielone - najlepsza jest mieszanka cielęciny z wieprzowiną ( karkówka ) Pieczarki w proporcji 0,5 kg pieczarek na 1 kg mięsa, cebula - dwie duże, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: grzaniec+...2001-02-08 08:11:37 | ostry inne posty tego autora
> To chyba do piwa... Autentycznie probowales z grzanym winem? No, na Słowacji - nawet, nawet :) -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
W temacie pasztetu...2001-02-08 09:28:53 | ostry inne posty tego autora
... jak już dałem przepis to zaraz chęć mnie wzięła na zrobienie i zrobiłem wczoraj - wyszło tego sporo :) Pasztet prawie tylko drobiowy - poza słoniną składał się z 2 kg ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Trufle na wymarciu :(2001-02-12 07:17:24 | ostry inne posty tego autora
Jadłem w Hiszpanii i szczerze mówiąc nie wiem czym się wszyscy zachwycają ? -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: A gdzie jest Herbatka?2001-02-15 07:38:31 | ostry inne posty tego autora
Wypiła się ?:) -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaki mikser-robot?2001-02-15 07:39:35 | ostry inne posty tego autora
> wlasciwie nie robi : > > - nie tnie warzyw w kostke > - nie obiera ziemniakow > - nie zmywa A pranie i wieszanie firanek ?:) -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wydanie książkowe2001-02-25 19:55:18 | ostry inne posty tego autora
> nie jest to takie proste. przede wszystkim trzeba uzgodnic prawa autorskie, > bo wiele przepisow jest zamieszczanych na grupie bez zgody autorow, w > archiwum na stronie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Flaki wołowe adieu2001-02-25 20:03:36 | ostry inne posty tego autora
To trzeba zrobić zapasy na ciężkie czasy :) A poza tym jak znam życie - będzie eksport od naszego nowego wielkiego brata - spiskowo IMHO sprawcy afery z BSE -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos słodko-kwasny2001-02-25 20:05:55 | ostry inne posty tego autora
> Czy domowym sposobem można zrobić sos słodko - kwaśny? > Jeżeli tak to byłłabym wdzięczna za przepis A na zimni czy na ciepło ? Bo na ciepło to możesz do każdego sosu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zalewajka, zurek2001-02-25 20:07:49 | ostry inne posty tego autora
> nie -wg.szkoly mojej babc(a i zurek , i zalewajke gotuje wg.jej "szkoly" Czyli właściwie prawie dokładnie to samo -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia