Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "ostry" <o...@e...com.pl>
Znaleziono: 751 wiadomości





Re: jaka sałatka do makaronu z sosem bolońskim?

2001-10-12 19:03:39 | ostry inne posty tego autora

> chyba sobie jakoś poradzę z pieczywkiem tylko przepis na te pomidory z > bakłażanem i mozzarella...:-)))) Najpierw musisz zrobić bakłażany - kroisz w plastry, skrapiasz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaka sałatka do makaronu z sosem bolońskim?

2001-10-15 21:11:33 | ostry inne posty tego autora

Kupujesz bułkę przenną - taką długaśną i kroisz ukośnie w kromki. Masło - kostak - przechowujemy bez lodówki, aby było miękkie a anstępnie ucieramy z czosnkiem miażdżonym z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: masełko czosnkowe...

2001-10-15 21:20:20 | ostry inne posty tego autora

Przeczytawszy wszystkie podpowiedzi aż mi wstyd. Pytanie było nie jak kupić a jak zrobić. Przepis - częściowo na masło jest parę postów niżej - jaka sałatka do spaghetti. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ochota na PASZTET

2001-10-17 20:05:26 | ostry inne posty tego autora

Ze względu na pisaninochłonność proponuję zajrzeć na do archiwum ;) -- ostry [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co jest grane z tym adamem i wloskimi daniami?

2001-11-30 22:23:00 | ostry inne posty tego autora

> moze troche wiecej wiary w zwyklych ludzi E, jak czytam ten list to mi się zaraz łańcuszki szczęścia przypominają.... Jak człowiek jest misjonarzem to dokonał wyboru ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co jest grane z tym adamem i wloskimi daniami?

2001-11-30 22:27:15 | ostry inne posty tego autora

A poza tym oryginalne włoskie porawy to tak jak chińskie - kuchnia włoska ma tyle rejonów, potrawy różnią się między sobą znacznie. Czyli facet faktycznie kobinuje ( IMHO ) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sposob na idyka

2001-12-10 23:43:18 | ostry inne posty tego autora

Abstahując od pozostałych pomysłów - staropolski - obłożyć indyka nie boczkiem a słoniną ( cienkie palstry - albo wędzoną - nadaje aromat, albo surową - zapobiega wysuszeniu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: DOSIEGO!!!!

2001-12-29 14:45:29 | ostry inne posty tego autora

dzięki i wzajemnie > Z kieliszkiem pełnym Qd Co to jest Qd ? -- ostry [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Becherowka??

2002-03-08 22:09:39 | ostry inne posty tego autora

Zmrożona bez niczego :) Polecam równiez Jaegermeister :) -- ostry [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sos serowy

2002-03-08 22:13:42 | ostry inne posty tego autora

Wariant tzreci kiedys dawno podawałem : cebulka zeszklona na maśle, dodajesz makę, przesmażasz, zalewasz bulionem. Całość przecierasz przez sito aby sos był gładki. Dodajesz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 34 . [ 35 ] . 36 ... 50 ... 76