Szukana fraza: Autor: "gdaMa" <s...@w...pl>
Znaleziono: 314 wiadomości
2004-10-19 13:18:19 | gdaMa inne posty tego autora
Użytkownik "Adam" <s...@o...pl> napisał w wiadomości news:cl33r2http://jak.upiec.kurczaka.rotfl.bo cznica. org a to dla baaardzo nachalnych... he, he, he to było ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
OT Re: Karmiąca piersią i mały alergik2004-10-22 09:43:56 | gdaMa inne posty tego autora
ups, przepraszam za literówki i brak podpisu - pośpieszyłam się z wysłaniem ;) -- Pozdrawiam, gdaMa (Magda), adres nadawczy to spampułapka... odbieram z mmmki(małpa)wp(kropka)pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szpinak - od czego zacząć???2004-11-04 10:40:43 | gdaMa inne posty tego autora
No i narobiłyście mi smaka :-( Chyba też zacznę eksperymentować... Pozdrawiam, gdaMa (Magda) co to szpinak ostatnio jadła hmmm lat temu w przedszkolu i pamięta że był ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] Dla tych co obiecalem:2004-11-19 09:48:14 | gdaMa inne posty tego autora
Piękny okaz dalmatyńczyka :-) wyjątkowo plamiasty :-)) Reszta też super:-) -- Pozdrawiam, gdaMa (Magda) - amator... od niedawna bawiący się lustrzanką adres nadawczy to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] Dla tych co obiecalem:2004-11-19 14:26:14 | gdaMa inne posty tego autora
Użytkownik "Pawel" <kazin_super_electronic(wytnij-to)@(wytnij -to)wp.pl> napisał w wiadomości news:cnkolp$9kb$1@news.dialog.net.pl... > > Reszta też super:-) > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pizza - jak ułożyć?2004-11-19 14:39:04 | gdaMa inne posty tego autora
moja kolejność: 1. sos 2. cześć sera 3. wędliny 4. dodatki (pieczarki, cebula, papryka itp.) 5. przyprawy (oregano ew. sól i pieprz czarny lub cayenne w zależności od ostrości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosol2004-12-01 13:04:29 | gdaMa inne posty tego autora
kawałek wołowego + korpus kurczaka włoszczyzna cebula, kilka ząbków czosnku, pepperoncino czy jak to zwał - taka mała, wsciekle ostra papryczka (można pominąć) listki laurowe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Prywata do Waldka Re: Baklazan ze skór? czy bez?2004-12-01 13:46:58 | gdaMa inne posty tego autora
Użytkownik "Waldemar Krzok" <w...@u...fu-berlin.de> napisał w wiadomości news:41ACACDC.9030105@ukbf.fu-berlin.de... > przelotem z Moskwy do Linskoping ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Prywata do Waldka Re: Baklazan ze skór? czy bez?2004-12-03 08:41:08 | gdaMa inne posty tego autora
Użytkownik "Waldemar Krzok" <w...@t...de> napisał w wiadomości news:conuff$eht$00$1@news.t-online.com... > nie, na 3 dni na rozmowy z pewną firmą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pierniczki Anki - moje starcie pierwsze...2004-12-20 10:57:09 | gdaMa inne posty tego autora
Użytkownik "Tatiana" <yennefer12*antyspam*@go2.pl> napisał w wiadomości news:1s7oiaywxgu50$.dlg@czarodziejka.net... > Mnie się zrobiły po tygodniu. Przy codziennym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia