Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1057 wiadomości





Re: sos dresing do hamburgerow

2001-09-10 10:35:41 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > Czak wrote: > > > > Czy wie ktos jak zrobic jakis dobry sos do hamburgerow - najlepiej > ^^^^^^^^^ > > sos dresing. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czerwone wino

2001-09-10 13:45:07 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> mam problem wyglądający jak pół butelki czerwonego wytrawnego wina. > Nie wiem mianowicie co z nim zrobić, bo jak dla mnie do wypicia się nie > nadaje (za wytrawne) a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ajerkoniak

2001-09-10 13:49:15 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Moj Boze... zebym to wiedziala, to bym przez te nauki polityczne > przebrnela... Z najwiekszych grzechow studenckich pamietam picie wodki z > butelki w krzakach nad Wisla ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: chinszczyzna

2001-09-11 08:05:15 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

! > > Pokrojone w paseczki piersi z kurczaka psypac przyprawa chinska (lagodna > lub ostra - co kto lubi) z Kotany (nie z Kamisa), polac olejem i niech > odpoczywa w pokoju ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ajerkoniak

2001-09-11 08:32:06 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > ps. a w jakim kraju spiryt nie jest dla ludzi? > > > We Francji w UE jako całości Waldek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Odp: chinszczyzna

2001-09-11 08:39:57 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > > > strasznie skomplikowane. Co to Kotan i Kamis? > > Aha, dlaczego ryż na sypko? Jak to pałeczkami jesz, to z głodu umrzesz > > ;-)) > > Kotany i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ajerkoniak

2001-09-11 09:02:12 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> >> We Francji > >w UE jako ca?o?ci > > a dlaczego? trzebaby w przepisach pogrzebać. O ile mnie sclerosis nie myli, to jest jakaś granica, ile PS może mieć ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Odp: Odp: chinszczyzna

2001-09-11 09:08:02 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > no nie. Ale raczej gotuję ryż na chińską modłę, czyli lekko się klejący. > > Z kleikiem nie ma to nic wspólnego. > > Co w tej przyprawie Kotana jest? Ja na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ajerkoniak

2001-09-11 09:18:13 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> >trzebaby w przepisach pogrzeba?. O ile mnie sclerosis nie myli, to jest > >jaka? granica, ile PS mo?e mie? alkohol konsumpcyjny. Co? ko?o 70. > >Czysty spirytus, ten ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "badz seksowna nawet w kuchnI"

2001-09-11 11:10:07 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Zaraz zaraz!!!! > A dlaczego ty wierzysz głupim gazetom? > Seksowne to to samo co rubensowskie!!!! i niech mi nikt nie próbuje > zaprzeczyć... > Normalny mężczyzna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 35 . [ 36 ] . 37 ... 50 ... 90 ... 106