Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1057 wiadomości
2001-09-10 10:35:41 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > Czak wrote: > > > > Czy wie ktos jak zrobic jakis dobry sos do hamburgerow - najlepiej > ^^^^^^^^^ > > sos dresing. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czerwone wino2001-09-10 13:45:07 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> mam problem wyglądający jak pół butelki czerwonego wytrawnego wina. > Nie wiem mianowicie co z nim zrobić, bo jak dla mnie do wypicia się nie > nadaje (za wytrawne) a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ajerkoniak2001-09-10 13:49:15 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Moj Boze... zebym to wiedziala, to bym przez te nauki polityczne > przebrnela... Z najwiekszych grzechow studenckich pamietam picie wodki z > butelki w krzakach nad Wisla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: chinszczyzna2001-09-11 08:05:15 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
! > > Pokrojone w paseczki piersi z kurczaka psypac przyprawa chinska (lagodna > lub ostra - co kto lubi) z Kotany (nie z Kamisa), polac olejem i niech > odpoczywa w pokoju ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ajerkoniak2001-09-11 08:32:06 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > ps. a w jakim kraju spiryt nie jest dla ludzi? > > > We Francji w UE jako całości Waldek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Odp: chinszczyzna2001-09-11 08:39:57 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > > > strasznie skomplikowane. Co to Kotan i Kamis? > > Aha, dlaczego ryż na sypko? Jak to pałeczkami jesz, to z głodu umrzesz > > ;-)) > > Kotany i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ajerkoniak2001-09-11 09:02:12 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> >> We Francji > >w UE jako ca?o?ci > > a dlaczego? trzebaby w przepisach pogrzebać. O ile mnie sclerosis nie myli, to jest jakaś granica, ile PS może mieć ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Odp: Odp: chinszczyzna2001-09-11 09:08:02 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > no nie. Ale raczej gotuję ryż na chińską modłę, czyli lekko się klejący. > > Z kleikiem nie ma to nic wspólnego. > > Co w tej przyprawie Kotana jest? Ja na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ajerkoniak2001-09-11 09:18:13 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> >trzebaby w przepisach pogrzeba?. O ile mnie sclerosis nie myli, to jest > >jaka? granica, ile PS mo?e mie? alkohol konsumpcyjny. Co? ko?o 70. > >Czysty spirytus, ten ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "badz seksowna nawet w kuchnI"2001-09-11 11:10:07 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Zaraz zaraz!!!! > A dlaczego ty wierzysz głupim gazetom? > Seksowne to to samo co rubensowskie!!!! i niech mi nikt nie próbuje > zaprzeczyć... > Normalny mężczyzna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia