Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Krzysztof Wróblewski <k...@a...wbc.lublin.pl>
Znaleziono: 137 wiadomości





Re: Co robicie z cieciorki???

2003-07-04 05:55:52 | Krzysztof Wróblewski inne posty tego autora

przed podaniem posypuja startym parmezanem i polewaja oliwa [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jagody do sloika

2003-07-04 05:58:27 | Krzysztof Wróblewski inne posty tego autora

moja zona wlasnie wczoraj je robila - dzien wczesniej zasypala je dosc obficie cukrem i odstawila w chlodne miejsce, na drugi dzien naklada w sloiczki i wekuje gotujac je w wodzie ok. 10-15 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tragedia z dżemem

2003-07-11 07:54:10 | Krzysztof Wróblewski inne posty tego autora

moja mama miala tak samo w tamtym roku - 30 sloikow dzemu z brzoskwin [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tragedia z dżemem

2003-07-11 09:18:35 | Krzysztof Wróblewski inne posty tego autora

przechowal sie i go zjedlismy [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: makaron z tunczykiem w smietanie [P]

2003-07-17 10:58:21 | Krzysztof Wróblewski inne posty tego autora

robie to samo tylko bez cytryny a w zamian szczypiora dodaje sporo natki pietruszki i troszke bazyli - czas przygotowania to tyle co gotuje sie makaron - pycha [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: makaron z tunczykiem w smietanie [P]

2003-07-18 05:44:28 | Krzysztof Wróblewski inne posty tego autora

a to o tym nie wiedzialem [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co dobrego zjesc/kupic na sycylii?

2003-07-18 11:36:59 | Krzysztof Wróblewski inne posty tego autora

oliwki w zalewie z papryczka i czosnkiem - robione takim domowym sposobem - a tak z ciekawosci to kiedy tam bedziesz i gdzie - bo ja moze bede we wrzesniu w Messynie [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z porzeczek?

2003-07-24 08:29:43 | Krzysztof Wróblewski inne posty tego autora

nie raz juz sie zastanawialem - dlaczego ludzie robiac nalewke ze spirytusem dodaja jeszcze wodke (ktora w moim mniemaniu oczywiscie) ma gorszy smak, to czy nie lepiej dodac troche wiecej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: parmezan - skad?

2003-07-25 12:03:44 | Krzysztof Wróblewski inne posty tego autora

nie pamietam dokladnie ceny ale dobry parmezan na Sycyli kosztowal ok. 60 zl za kg [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pychoty z i w bulgarii

2003-07-31 06:02:33 | Krzysztof Wróblewski inne posty tego autora

koniecznie zjedz cos co sie nazywa "BANICA" - marszczone cienkie ciasto i zalane rozbeltanymi jajami z kefirem i zapieczone - pychota - cos takiego serwowal mi Bulgar, u ktorego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 3 . [ 4 ] . 5 ... 10 ... 14