Szukana fraza: Autor: "anet" <a...@t...net>
Znaleziono: 286 wiadomości
2002-12-02 13:46:24 | anet inne posty tego autora
Dzięki na pewno spróbuje (i na pewno jutro), a oliwki czarne czy zielone? anet > Na wszelki wypadek wklejam przepis > "Składniki: > paczka makaronu "kokardki" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nadzienie do paczkow2003-01-15 20:58:18 | anet inne posty tego autora
Ja lubie paczki z budyniem. Robie go zmniejszej ilosci mleka niz w przepisie. Sa pyszne.Choc to oczywiscie kwestia gustu Anet Uzytkownik "Catalina" <c...@p...net> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Piekarnik Pomoc!!!2003-03-04 18:00:17 | anet inne posty tego autora
> Teoretycznie emalia powinna się czyścić samoczynnie podczas > normalnego użytkowania piekarnika. 'Działenie emalii jest ciągłe, > najbardziej tłuste plamy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Poszukuje2003-02-26 12:37:18 | anet inne posty tego autora
Użytkownik "Aleksandra" <m...@b...gnet.pl> napisał w wiadomości news:b3gmjn$b0e$1@atlantis.news.tpi.pl... > > Kto wie jak zrobic dobre pąki?:) > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
pierogi ruskie2003-01-21 13:12:22 | anet inne posty tego autora
Właśnie zrobiłam takowe i mam problem. Częśc ugotowałam a częsc wstawiłam do lodówki, miałam je ugotowac dzis na obiad. A tu proszę dzwoni teściowa z zaproszeniem do siebie. I ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Poszukuje2003-02-26 18:53:41 | anet inne posty tego autora
Użytkownik "Aleksandra" <m...@b...gnet.pl> napisał w wiadomości news:b3iqq8$sfp$1@nemesis.news.tpi.pl... > Dziekuję za przepisiki:) Jutro będę z nimi walczyła ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierogi ruskie2003-01-21 16:42:33 | anet inne posty tego autora
Dzięki za rady mam nadzieję, że jutro bedą równie ok jak dzisiaj Anet > > Możesz zamrozić, ale sądzę, że jak tylko w lodówce masz zimno, to mogą > > spokojnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
drożdzowy sernik Agusi z Lublina2003-02-26 21:23:11 | anet inne posty tego autora
Właśnie postanowiłam że upiekę takowy. Niestety mam problem, czy może mi ktoś pomóc o jakie masło chodzi 200g czy 250g? Bo to chyba znaczna różnica, Anet [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: drożdzowy sernik Agusi z Lublina2003-02-27 09:03:14 | anet inne posty tego autora
Witam! Ja uzywam kostek masla 200g. I zawsze ten sernik wychodzi. :-) Pozdrawiam i zycze smacznego! Agnieszka z Lublina Dzięki bo właśnie się zabieram do robienia i tak na wszelki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Poszukuje2003-02-27 09:07:48 | anet inne posty tego autora
Użytkownik "Aleksandra" <m...@b...gnet.pl> napisał w wiadomości news:b3je0v$i1a$1@atlantis.news.tpi.pl... > > Bardzo dziekuje :) > Po jutrzejszej degustacji ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia