Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "kamas.hw" <m...@w...pl>
Znaleziono: 137 wiadomości





Re: Gluten

2002-12-15 02:54:00 | Kamas.hw inne posty tego autora

...) No i wyszly kluski - tyle ze > zjesc sie nie daly, indyk nie jestem, calych lykac nie lubie a podryzc > nie szlo. > Drzewiej na wsi biedniejsi chłopi takie właśnie kluchy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gluten

2002-12-15 02:57:59 | Kamas.hw inne posty tego autora

> > I jak mam w przepisie:'dodaj dwie lyzki glutenu', to mam dodac 2 lyzki > tego wygniotka? > Ewa Ba! A tego to ja już nie wiem. Może Puszkka coś będzie wiedziała, bo ten ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ćwikła z chrzanem. tylko?

2002-12-21 09:21:53 | Kamas.hw inne posty tego autora

> > Czy to aby na pewno sa te swieta, gdy spozywa sie cwikle z chrzanem... ? > W Wigilię to nie ma do czego, ale w święta i owszem A ja zrobiłem, ale trochę za wcześnie i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ćwikła z chrzanem. tylko?

2002-12-21 17:06:38 | Kamas.hw inne posty tego autora

> Octu używam i będę używał. Staram się pobierać te eko, ale i tak już tyle > wypiłem w życiu, że wiadro wte, drugie wewte... Trudno. Ale żadna cytryna > nie zastąpi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

barszcz czerwony

2002-12-23 09:17:24 | Kamas.hw inne posty tego autora

Przez ten cholerny komputer to przegapiłem i mi się zagotował. Oczywiście stracił kolor. Podobno jest jakiś sposób, żeby to poprawić, wie ktoś jak? ps. bez teoretyzowania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: barszcz czerwony

2002-12-23 14:36:48 | Kamas.hw inne posty tego autora

Thx, udało się. Wesołych Świat :-)) -- pozdrawiam:-) Sławomir J. Marusiński (Kamas.hw) Gdańsk, ICQ 14539957; GG 5420750 [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wczorajszy Maklowicz

2002-12-23 14:43:02 | Kamas.hw inne posty tego autora

> > I jeszcze (a konto pieczeni po huzarsku) jednego nie zrozumialem: M. > zawsze powtarza: "Wolowine solic PO smazeniu, bo inaczej stwardnieje", a > tu M. popieprzyl, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wczorajszy Maklowicz

2002-12-23 18:00:50 | Kamas.hw inne posty tego autora

. Faktycznie, wołowiny nigdy się nie soli _przed_ obróbką > termiczną (dotyczy to także gotowania), ponieważ wtedy twardnieje jak > diabli. -powszechny przesąd u teoretyków ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wino z dzikiej rozy - totalna klapa :-(

2003-01-03 10:55:29 | Kamas.hw inne posty tego autora

... zamiast przewidywanego slodkiego winka wyszlo cos strasznie > kwasnego, czego nie da sie pic :-( > Czy z tym czyms mozna cos jeszcze zrobic ? Dodac cukru ? Czy lepiej dac > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: fladra z mleczem

2003-01-12 08:46:20 | kamas.hw inne posty tego autora

> ja bym wyciągnęła to... > ja też, a potem bym usmżył i zjadł :-)) -- pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński (Kamas.hw) Gdańsk GG 5420750; ICQ ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 14