Szukana fraza: Autor: BBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2007-08-20 19:42:23 | BBjk inne posty tego autora
Jacek Ostaszewski pisze: > Oj, wręCz naprzeciwnie: w marketach. no to raczej nie uświadczę. Mark(i)etów nie przewiduję na trasie. -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co na randkowa kolacje?2007-08-21 19:35:54 | BBjk inne posty tego autora
pi pisze: > zrobiłem brokuły z kura i zboczkiem, Hm! Czy to na pewno na tę grupę? -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryby-ale jak?2007-08-27 20:06:02 | BBjk inne posty tego autora
@nn pisze: > ŚwieRZy, świeRZego... patrzę i własnym oczom nie wierzę - ta zaraza > dotyka każdego :( Jakaż znów zaraza. To Artysta całą gębą. -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryby-ale jak?2007-08-28 04:16:56 | BBjk inne posty tego autora
@nn pisze: > No tak, tylko jaki on ma udział w kotletach grupowiczki 'batory'?? Dokładnie to nie wiem. Lubię go, to mi się zawsze kojarzy ze "świerzyzną" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sobotnia kolacja2007-08-29 04:51:29 | BBjk inne posty tego autora
itzhak pisze: > 2 bułeczki > 1 kostka bryndzy owczo-krowiej > banan > kminek mielony > Bułeczki przekroić i posmarowac bryndzą podzieliwszy kostkę na czworo > Banan ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: piersi kurczaka w panierce, kuchnia tv2007-08-29 05:08:47 | BBjk inne posty tego autora
Gosia Plitmik pisze: > nadają się do spożycia od razu, a mogą stać i rok :) Genialne! Dzięki serdeczne! Wejdą na stałe do mojej kuchni, jak ciastka Kruszyny. -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wedzenie w zimnym dymie.2007-08-31 04:21:59 | BBjk inne posty tego autora
muniek pisze: > Witam grubaski. Jakież znów grubaski? -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryz "po wegiersku"2007-08-31 09:45:21 | BBjk inne posty tego autora
Misiek pisze: > barwienie na yolto rzyu to alko currz, albo kurkuma... stawial bzm > jednak na to pierwsze ... Albo szafran. Ale jest drogi. Curry to charakterystyczny smak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mizeria na zim2007-08-31 10:14:13 | BBjk inne posty tego autora
Mider pisze: >> Aby użyć trzeba rozmrozić - sok odsączyć, posolić, dodać cebulę, trochę >> czosnku, pieprz jeżeli kto lubi i śmietanę (gęstą). >> > Dodaj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryz "po wegiersku"2007-08-31 14:07:32 | BBjk inne posty tego autora
@nn pisze: >> barwienie na yolto rzyu to alko currz, albo kurkuma... stawial bzm > > ???????? Przeskoczyła mu klawiatura. Zdarza się w najlepszych domach. -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia