Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1057 wiadomości





Re: oierniczki Waldkowe - etap II

2001-12-07 10:55:00 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > > Ubic 1 bialko, dodac 14 dag cukru pudru i ucierac na gladka mase. > > albo wziąć 25 dag cukru pudru, dodać trochę ciepłej wody (kroplami!!) i > > ucierać na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: precel zwany niekiedy bajglem

2001-12-07 11:30:56 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Jerzy wrote: > > > aby ustalić terminologię, bo jakoś tego nowopolskiego nie znam. Masz na > > myśli precel, jaki w Krakowie koło obsr.. pięknych gołębi sprzedają ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie biala czekolada

2001-12-07 13:17:53 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > Witaj Marcin, > > Ciekawe tylko, kto Cie tak swierzo upiekl? ;-) > > Na przyszlosc - ladniej bedziesz wygladal jako _swiezo_ upieczony. > > > swiezo :) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kilka słów o chińskiej kulturze kulinarnej

2001-12-07 13:36:26 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Przed powstaniem dynastii Qin (221 p.n.e.), lekarzy wewnętrznych nazywano > "lekarzami żywienia", a najwcześniejsze chińskie dzieło medyczne Księga > wewnętrzna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis-na mrozona rybe-potrzebuje

2001-12-07 13:39:30 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Jolanta Budzisz wrote: > > >Wyszła mi zapiekanka z rybą bez ryby. Mrozonego morszuka opłukanego w > wodzie pokropiłam obficie sokiem z cytryny , posolilam i popieprzyłam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: oierniczki Waldkowe - etap II

2001-12-07 13:44:51 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Masz Basiu racje - jesli ktos lubi miec wczesniej choinke, to o co chodzi??? > Komu to przeszkadza?? Kogo to razi??? > > Zyj i daj zyc innym > albo żryj i daj innym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gdzie kupic fajny fartuszek kuchenny?

2001-12-07 13:47:03 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał: > > > W sklepach u mnie sa same stilonowe w kwiatki (bez jaj) > > > > A Ty chcialbys, aby bylo odwrotnie? ;-))) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kilka słów o chińskiej kulturze kulinarnej

2001-12-07 15:12:58 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

m...@h...com wrote: > > opisującego smaczną dziewczynę, po holendersku masz lekker mesje. > > > Waldek > > Przepraszam... ale napisales "smaczny ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Katastrofa !

2001-12-10 08:39:42 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Ewa wrote: > > Polamal mi sie dzisiaj mikser w czasie ucierania ciasta. W przededniu > swiat to katastrofa. Poradzcie mi bardzo prosze, jaki mam kupic, jakie sa > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Konfitura z róży-Szczecin

2001-12-10 08:42:44 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

k...@p...onet.pl wrote: > > Donoszę zainteresowanym, że na parterze Odzieżowca , w stoisku kawa/herbata > nabyłam konfiturę płatków róźy. Pozdrawiam różanie Qd ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 60 ... 69 . [ 70 ] . 71 ... 80 ... 106