Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Sabina Redlarska <sa-re.wyrzuc.to.co.uwazasz:)@epf.pl>
Znaleziono: 175 wiadomości





Re: A po co wyrastac drozdze?

2005-12-29 19:01:37 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Tue, 27 Dec 2005 08:05:26 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > Nie powiem jak to jest z panettone, ale Reński w podręczniku piekarstwa > napisał, że przy metodzie jednofazowej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A po co wyrastac drozdze?

2005-12-29 19:03:28 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Wed, 28 Dec 2005 17:16:30 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > Ja zawsze drożdże rozpuszczam i to akurat jest dla mnie oczywiste. Wyrośnięcie > nie zawsze trwa 20 minut ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

NTG: rachunek prawdopodobienstwa (Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko? (was: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?))

2005-12-29 19:21:01 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 29 Dec 2005 08:45:28 +0100, flower napisał(a): > Nie. Ja nie mam bzika. Uważam zarówno na grzyby jak i na ulicy, zapinam pasy > i myję ręce. No dobrze, powiedzmy ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

NTG: zagrozenia (bylo: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?)

2005-12-29 20:42:11 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 29 Dec 2005 08:50:44 +0100, flower napisał(a): > gdyby mój tato miał rok temu kaprys żeby sobie zrobić >> dopplera, byłby teraz sprawny. > > No i..? > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A po co wyrastac drozdze?

2005-12-29 20:56:58 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 29 Dec 2005 20:54:30 +0100, Marsjasz napisał(a): > mi najlepiej rosna w temperaturze pokojowej czyli okolo 20-24 stopnie... > ani za cieplo ani za zimno nie powinno byc... ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A po co wyrastac drozdze?

2005-12-29 20:59:03 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 29 Dec 2005 20:37:20 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > Ostatnio uzgodniłyśmy przepisy, okazało się, że w > moim jest więcej drożdży (i oczywiście bez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

bananowe nalesniki

2005-12-31 12:57:53 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Witam. Ktos tu kiedys podal pomysl na to, zeby do ciasta nalesnikowego dorzucic banana. No i to wtedy zrobilam, ale wrazenia duzego to na mnie nie zrobilo, banan byl ledwo wyczuwalny. Ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A po co wyrastac drozdze?

2006-01-01 22:34:29 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Sun, 1 Jan 2006 21:00:54 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > Nie, wyrasta w piekarniku od momentu, gdy je tylko zdążę posmarować dżemem i > obkruszyć kruszonką. No to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dobra lyzka do zupy

2006-01-10 15:13:12 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia 8 Jan 2006 11:02:21 -0800, ikselka napisał(a): > No a sprawa ksztaltu talerzy do zupy ? No, żeby się łatwiej rozlewało przy przenoszeniu to musi mieć odpowiedni kształt ;) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

jaka maszyna do szycia?

2006-02-19 01:14:43 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Witam. Pojawiły się ostatnio małe tanie maszyny do szycia jak ta: http://tinyurl.com/bksr9 Ja "krawcową" byłam tylko za dziecka ale nawet wtedy tylko igła i nitka więc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

strony : 1 ... 13 . [ 14 ] . 15 ... 18