Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: i...@r...com.pl (Klient - rzeczoznawcyap - info)
Znaleziono: 700 wiadomości





RE: potrawy jak przetłumaczyc??

2001-02-19 10:40:16 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Magdalena Bassett > A jak sie faszeruje udka z kurczaka? > > Magdalena Bassett Odciągasz od góry udka skórkę, ale tak, żeby nie zdjąć do końca, w powstałą kieszen ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: tlusty czwartek....

2001-02-19 10:40:16 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Krysia Thompson > >To jeszcze wystarczy wymyslic co zrobic z 15 bialek :)))) > >Nikusia > > > dokup cukru i zrob bardzo duzo bezow (bez?), niektore np z > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: blikle

2001-02-19 11:04:37 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Wlodzimierz Macewicz > > a juz z pewnoscia nie nalezy kupowac paczkow u Bliklego w > tlusty czwartek, w > zeszlym > roku kupilem -- slodka glina > > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: Brownies

2001-02-19 11:04:38 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

No dobra, podeślę..... -- Maya "When God made man, she was only testing" From: Magdalena Bassett > > Brownies > 80 gr masla > 80 gr gorzkiej czekolady > 330 gr ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: kabaczek, patison i cukinia-to to samo?

2001-02-19 11:55:52 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Joanna Duszczyńska > > Zaraz, zaraz, bo ja nie rozumiem. > > > > Sprawdziłam dokładnie, na listę zapisałam się 19.01.2001 > > o godzinie 11.59 AM ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: Wolowina itd

2001-02-20 10:56:14 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: batory > > Z szczególnie niebezpieczną uchodzi żelatyna.Teoretycznie > > [...] jednym gramem przerobionego na żelatynę chorego mózgu > > można by zarazić 10 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: schab w ciescie

2001-02-20 13:13:22 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Ela > Hej! > Moja siostra ma problem ze schabem w ciescie. Oto krotki > przepis i skutek. > Schab natarla sola i wlozyla na noc do lodowki potem surowy > zawinela w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: schab w ciescie

2001-02-20 13:39:24 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: maua piegowata > > a moze on chce zupelnie czego innego?:)))) > > -- > pozdry Monika > Czego innego napewno też ;-), ale użył zwrotu ciasto francuskie, więc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: szczypior chinski

2001-02-22 10:42:49 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Jola L-L > > > Szczypior chinski o smaku czosnku! > Nasionka o takiej nazwie handlowej posialam sobie > wczoraj.Jest napisane na > opakowaniu, ze ma smak czosnku ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: rzezucha

2001-02-22 11:43:44 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Agnieszka > > Użytkownik "jara" napisała : > > Ja w moich dwóch kiełkownikach sieję .... > > Czy te kiełkowniki - to jakieś specjalne naczynia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 . [ 11 ] . 12 ... 20 ... 60 ... 70