Szukana fraza: Autor: aniared <a...@n...pl>
Znaleziono: 314 wiadomości
2005-12-19 12:03:04 | aniared inne posty tego autora
Nixe napisał(a): > W wiadomości <news:do0ri3$5vm$1@nemesis.news.tpi.pl> > olka <o...@w...pl> pisze: > >> Jak to w słoiku? > > > Podejrzewam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zostaly mi bialka... co zrobic ?2005-12-19 14:32:25 | aniared inne posty tego autora
Janusz napisał(a): > Witam, > zostalo mi duzo bialek. > Czy macie jakis przepis na ciacho aby je wykorzystac? > > Dzieki > > Proszę bardzo: PIEGUSEK 1 szkl ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bigos gotowanie na raty JAK ?2005-12-20 10:59:54 | aniared inne posty tego autora
batory napisał(a): > > Mięso najpierw upieczone nawet długo w bigosie macerowane zachowuje nieco swego > orginalnego i jemu tylko właściwego smaku. Organoleptycznie wygląda ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bigos gotowanie na raty JAK ?2005-12-20 12:29:32 | aniared inne posty tego autora
batory napisał(a): > Może źle się wyraziłąm, w każdym razie mięso gotowane w kapuście nabiera > kapuścianego smaku, a kapusta od tego mięsa smaku mięsnego - nie. Mięcho ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bigos gotowanie na raty JAK ?2005-12-20 13:05:18 | aniared inne posty tego autora
batory napisał(a): > > > >>Chętnie bym spróbowała "prawdziwego bigosu". Ale może po tym przestałoby >>mi smakować moje mięso w kapuście? ;) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panettone jak ze sklepu?2005-12-23 07:26:20 | aniared inne posty tego autora
Sabina Redlarska napisał(a): > O, jest teraz jakies, za 34 zl, jednak troche drogo :( Moze po swietach > beda wyprzedawac? > Siostra, mówisz i masz :). Tylko przypomnij się w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co to za ciasto??2005-12-23 08:54:12 | aniared inne posty tego autora
Aggie napisał(a): > > Baaardzo chce :) poprosze bardzo :) > > Agnieszka > > Wystarczyło zajrzeć do archiwum - podawałam ten przepis kilka razy. No ale nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?2005-12-23 10:04:04 | aniared inne posty tego autora
Przemodar napisał(a): > otumanić jak dziecko. A żeby zarazić się ptasią grypą, trzeba dać się > brutalnie okichać choremu ptakowi lub zjeść go na surowo, w całości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?2005-12-23 11:02:49 | aniared inne posty tego autora
flower napisał(a): >> >>Niekoniecznie z pierzem. W Chinach (chyba) kilkunastoletnia dziewczynka >>zmarła po zjedzeniu wędzonego kurczaka. Odebrało mi to ochotę na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??2006-01-05 07:15:58 | aniared inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): > > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ? Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia