Szukana fraza: Autor: "wkn" <w...@w...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2002-01-19 14:53:33 | Wkn inne posty tego autora
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do grup dyskusyjnych napisał:aahi4u4ctmhp9s8lnfje4a780l5n4toq4v@4 ax.com.. . > > Ja sama tez zrobilam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasto nalesnikowe[P-troche]2002-01-22 09:08:11 | Wkn inne posty tego autora
> > Nalesniki wyszly bardzo smaczne, pieknie sie smazyly, nie przyklejaly do > patelni. > Smiesznie wygladalo ciasto wlewane na patelnie - robilo sie mnostwo > malutkich ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Masa kajmakowa2002-01-22 20:00:24 | Wkn inne posty tego autora
> > Jak masa ma byc nie za gesta to najlepiej ( i najprosciej) gotowac przez trzy > godziny w wodzie puszke mleka kondensowanego slodzonego:))) > i nie otwierać na gorąco, bo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Masa kajmakowa2002-01-22 20:01:22 | Wkn inne posty tego autora
> I to nie było żadne OT!!!!!!! Ludzie, czy wyście powariowali? To na tej > liście pytań o masę kajmakową tez nie można zadawać?? Co to się porobiło... > chyba jutro ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: babeczki - mix z grupy (P)2002-01-22 20:03:08 | Wkn inne posty tego autora
ciach ;-) > > > > > Wielkie dzieki, > pozdrawiam > tadam > > tadam, rób ciach, bo trzeba po Tobie strasznie przewijać. A robiliście kiedyś takie babeczki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Donaty, paczki z dziurka - prosba...2002-01-23 13:27:11 | Wkn inne posty tego autora
> > No właśnie. Zrobiłam wczoraj wg tego przepisu i... w smaku było dobre, ale > wyszły twarde. Tak jak by za dużo mąki. > Jakie ona mają być? Takie mięciutkie jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobic dobre ciasto na pierogi ?2002-01-24 08:48:56 | Wkn inne posty tego autora
> > ciasto: > pół kilograma mąki pszennej > czubata łyżeczka soli > ciepła woda - około szklanki > ja zrezygnowałam z ciasta typu mąka, woda, sól od kiedy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ruskie - pomocy!2002-01-24 18:24:17 | Wkn inne posty tego autora
> Zrobiłam nadzienie do pierogów ruskich (dość standardowe, wg przepisu > Kuronia). Robiłam je wiele razy - zawsze wychodziło. A dziś chyba błąd > (a nawet wielbłąd) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tiramisu z i bez mascarpone oraz smalec [dlugie]2002-01-28 18:46:34 | Wkn inne posty tego autora
> > To co? Podać przepis na smalec? > Nie, nie podawaj, po co... Daj sie prosić jeszcze z trzem tuzinom osób, a potem odeślij do strony gargantuicznej i pantagruelicznej, co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Skad sie wzial R. Maklowicz?2002-01-30 13:35:28 | Wkn inne posty tego autora
Użytkownik Irek Zablocki <i...@w...de> w wiadomooci do grup dyskusyjnych napisał:a38obo$pgl$03$...@n...t-online.com... > Zdaje sie Maklowicz ma nowego fana, fanke ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia