Szukana fraza: Autor: "sassanach" <s...@p...fm>
Znaleziono: 189 wiadomości
2002-01-06 13:53:47 | sassanach inne posty tego autora
Użytkownik "Joasia_Annetka T." <a...@b...bn.krakow.pl> napisał w wiadomości news:a19hb8$eah$1@news.tpi.pl... > jak sie robi zacierkę? > > prosze bardzo o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Prosze o pomoc - Cannelloni2002-01-06 14:04:01 | sassanach inne posty tego autora
Użytkownik "Nika" <m...@i...pl> napisał w wiadomości news:16847-1010309744@as1-4.swietochlowice.di alup.in etia.pl... > Bardzo prosze o przepis na Cannelloni - ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nowa strona2002-01-08 13:28:47 | sassanach inne posty tego autora
Cześc, ja tez pisze na strone i zamieszczam czasem tam jakies przepisy i znam aż za dobrze ten problem. Sama nie raz bije sie z myslami, czy jesli gdzies jadlam cos fajnego i dano mi w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: super kanapka2002-01-09 22:04:12 | sassanach inne posty tego autora
Użytkownik "Ramzes" <w...@w...krakow.pl> napisał w wiadomości news:a1icpc$e56$1@galaxy.uci.agh.edu.pl... [cyk] > Chlebek +smalczyk domowy; > chlebek + ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to jest "polepszacz"2002-01-15 21:31:26 | sassanach inne posty tego autora
Użytkownik ".:martin:." <m...@m...pl> napisał w wiadomości news:3c448985@news.vogel.pl... > Co to jest ten "polepszacz" dodawany np do ciasta przy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
jak zrobic dobre ciasto na pierogi ?2002-01-23 21:32:44 | sassanach inne posty tego autora
Czesc, potrzebuje pomocy na jutro lub pojutrze, wiec sie usmiecham :) Pzrypadkowo odkrylam fajny farsz, pasuje idealnie do pierogow, ale ... nigdy ich sama nie robilam i raczej sie nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobic dobre ciasto na pierogi ?2002-01-24 19:00:31 | sassanach inne posty tego autora
Dzięki wielkie za przepisy, jak zwykle mnie nie zawiedliście :) mam juz chyba pojecie jak to zrobic i sie pobawie. Farsz? to wynik mojego eksperymentowania z robieniem domowego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
pierogi a wlasciwie farsz (P)2002-01-25 20:59:34 | sassanach inne posty tego autora
Czesc, zrobilismy nasze pierwsze samodzielne pierogi. Caisto bylo dobre, zrobione wg Waszych wskazowek. obiecałam farsz ... ameryki naturalnie nie odkrylam, ale nam nawet smakowal i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotowanie fasoli2002-01-26 22:29:53 | sassanach inne posty tego autora
Czesc, widze ze ile postow tyle zdan :) z fasola to jest tak (w swietle tego co mnie nauczyli): zaleca sie zazwyczaj moczenie przed gotowaniem gdyz: 1/ ze wzgledu na to ze moczone nasiona ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotowanie fasoli2002-01-27 23:41:56 | sassanach inne posty tego autora
Użytkownik <i...@y...com> napisał w wiadomości news:0b87.00000079.3c536672@newsgate.onet.pl. .. > > A czy moglabys mi wyjasnic, dlaczego gdy dodaje do moczenia fasoli ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia