Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "TreStan" <t...@w...pl>
Znaleziono: 66 wiadomości





Re: Jak Was widac z lotu ptaka?

2007-06-15 05:19:18 | TreStan inne posty tego autora

Uzytkownik "Magdalena Bassett" <i...@b...com> napisal w wiadomosci news:137340d5ru81133@corp.supernews.com... > Oto moja farma na yahoo maps, ktore sa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: Autorski przepis pomidorowke

2007-06-15 08:09:33 | TreStan inne posty tego autora

.. > Mam zadanie na dzisiaj ,ugotowac pomidorowke i mam pytanie do grupy, moze > ktos ma jakis autorski przepis na pomodorowke. Malzonka padnie na kolana po > skosztowaniu, a ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa wiosenna

2007-06-15 10:43:32 | TreStan inne posty tego autora

> > > > Sprobuj zamiast smietany zaciagnac zoltkiem. Smak bedzie delikatniejszy. > MB Zostala zupka od wczoraj.Dzisiaj na Wasci odpowiedzialnosc "zageszcze" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa wiosenna

2007-06-15 11:26:30 | TreStan inne posty tego autora

> > > > Sprobuj zamiast smietany zaciagnac zoltkiem. Smak bedzie delikatniejszy. > > MB > > Zostala zupka od wczoraj.Dzisiaj na Wasci odpowiedzialnosc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa wiosenna

2007-06-15 11:40:56 | TreStan inne posty tego autora

> > Kiepskie jaja? > > No! Pewnie "zbuki" jezeli wiesz co to znaczy! Stanislaw [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa wiosenna

2007-06-15 14:17:57 | TreStan inne posty tego autora

> Bo żółtek w zupie się nie zagotowuje. Rozprowadzone nie wrzącą zupą, mlekiem > lub odrobiną śmietany dodaje się do zupy zdjętej z ognia i lekko > przestudzonej /tzn ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaka moc jest potrzebna

2007-06-15 14:59:31 | TreStan inne posty tego autora

Za deklaracje poboru mocy ( wkw) tez sie placi!Rozwaz to! taislaw [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: Zupa wiosenna

2007-06-15 19:08:35 | TreStan inne posty tego autora

> > > > O ile wiem, gotujesz od lat, wiec nie opowiadaj. "Zaciagnac" zupe > zoltkiem to znaczy dodac zoltko rozbeltane w malej ilosci zupy czy nawet > wody i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa wiosenna

2007-06-17 04:20:46 | TreStan inne posty tego autora

A ja myślałam, że tu nie ma nikogo z Gdańska. > fajnie, że się myliłam. Oj! Musisz czescie "TU" zagladac!Czsami warto wymienic swoje poglady kulinarne i spotkac sie na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Tzw. "pozostalosc" po wywarze! Co z tego zrobic

2007-06-18 10:27:01 | TreStan inne posty tego autora

Witam! Gotujac jakes "zupki" robie je na wywarze skrzydelek z kurczaka i wloszczyzny.Potem dodate "temat" - ogorkowa,szczawiowa,pomidorowa itd a ostatnio ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 7