Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Sabina Redlarska <sa-re.wyrzuc.to.co.uwazasz:)@epf.pl>
Znaleziono: 175 wiadomości





Re: Zupa chlebowa -Ja wiem - jestem ze Śląska

2005-12-14 19:58:34 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Tue, 13 Dec 2005 23:43:24 +0100, Jackare napisał(a): > Co by narychtowoć wodzionki trza: > - trocha chlyba > - wendzono szpyrka albo wczesnij narychtowane tuste ze cebulkom ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kielki rozniste

2005-12-14 21:10:05 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Wed, 14 Dec 2005 20:59:06 +0100, Lia napisał(a): > Nie wiem. Tak mnie nauczono, i jakoś jest to dla mnei oczywiste. > Już pomijając to, że kranówa ma obrzydliwy smak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kielki rozniste

2005-12-15 18:19:50 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Wed, 14 Dec 2005 22:21:34 +0100, Lia napisał(a): > Tak, coś tam z tych kiełków przechodzi do tej wody. Co zresztą po kolorze > widac. Ze kolor sie zmienia to fakt. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-22 17:43:43 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Bardzo kochana osoba sprowadziła dla mnie z Włoch wino Marsala. No to chciałam w końcu spróbować zrobić to wysławione zabaione. Ale co? Ale przecież ptasia grypa. I z bólem chyba ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-22 20:16:45 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 22 Dec 2005 18:31:06 GMT, eM eL napisał(a): > Podane tam instrukcje nie sa uniwersalne a dotycza raczej terenow objetych ptasia > grypa. A Ty wiesz ktore sa obiete ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-22 20:22:35 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 22 Dec 2005 20:36:31 +0100, maf napisał(a): > Wiesz jaka to radosc, ze jeszcze zyje? Domyslam sie, ze podobna to radosc do radosci goscia, ktory wczoraj wyprzedzajac nas i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-22 22:27:33 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia 22 Dec 2005 13:01:57 -0800, czeremcha napisał(a): > Nie dajmy się zwariować. Na ptasią grypę zmarło w ciągu kilku lat > ok. sześćdziesięciu osób. Dla jednego to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-22 22:28:23 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 22 Dec 2005 22:30:36 +0100, maf napisał(a): > ps. jeszce o tej salmonelli, czytalem w necie, ze ciemne plamki na zoltku > jaja to salmonella, to jedno zoltko mialo plamke. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-22 22:40:50 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 22 Dec 2005 20:28:29 GMT, eM eL napisał(a): > A bo ostatnio bylem w Azji i sie tym interesowalem. Dobrze tez jest poczytac > (dokladnie...) cytowana przez Ciebie strone ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: panettone jak ze sklepu?

2005-12-23 02:14:09 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Thu, 22 Dec 2005 23:22:35 +0100, siliana napisał(a): > nie odpowiem ci, bo nie wiem, ale weszlam do tego watku, bo kocham te > ciasta - glupie ciasto ze sklepu, z kartonu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 . [ 11 ] . 12 ... 18