Szukana fraza: Autor: "Mariusz" <m...@v...pl>
Znaleziono: 95 wiadomości
2008-10-14 15:24:41 | Mariusz inne posty tego autora
> No to klops. A ten klops to potem jak sie wlasciwie piecze? W blaszce takiej podluznej jak do pasztetu, czy jakos w brytfannie? Czesciej pisze sie o brytfance i trzeba polewac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czarnina-czernina2008-12-15 10:01:55 | Mariusz inne posty tego autora
>>> czerninę zaprawiać śmietaną czy nie.Niech odpowie każdy kto ma >>> jakiekolwiek doświadczenie >> >> Nigdy sie nie spotkalem. > > Z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dziwny smak frytek z piekarnika2008-12-15 10:05:28 | Mariusz inne posty tego autora
> że troche źle sforumowałem post i temat, ponieważ problem występuje > tylko przy tych ćwiartkach ze skórkami, zwykle frytki zawsze wychodza > dobrze, no chyba że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pasztet2008-12-18 06:54:05 | Mariusz inne posty tego autora
> i robi je wedlug tradycji francuskiej. > Tam przktycznie nie ma zadnego przepisu, wszystko co zrobisz z udzialem > dowolnego miesa, warzyw i przypraw, zapieczone w ceramicznym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co zrobić ze sfermentowanym miodem?2005-11-19 07:25:10 | Mariusz inne posty tego autora
Przelej do gąsiora, dolej wody, włóż rurkę fermentacyjną i czekaj... Użytkownik "Maciek" <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia