Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@t...de>
Znaleziono: 198 wiadomości
2005-04-30 17:50:17 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
richo nazca wrote: > Agnieszka napisał(a): > >> proponuję założenie wątku z nazwami win i ich rodzajem i ceną, które >> sprawdziliście i uznajecie za wyśmienite. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szklarska Poręba - Vegańska kuchnia - pogadanka majówkowa z autorkš ksišżki "Zdrowiej jesz, zdrowiejesz - 700 przepisów kuchni vegańskiej"2005-04-30 18:04:05 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Tosiek wrote: > ZAPRASZAM DO SZKLARSKIEJ PORĘBY I W GÓRY NA MAJÓWKOWE POGADANKI O VEGANI?MIE > ITP. > WIECEJ INFO NA TABLICACH OGŁOSZENIOWYCH W SZKLARSKIEJ LUB NA TUTEJSZEJ ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: białe pieczone nad ogniskiem2005-04-30 18:09:10 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
cherokee wrote: > Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości > news:4273BCC5.4040902@olypen.com... > >>To sa marshmallows, tu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kartoffelsalat2005-04-30 18:35:16 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: >>taką lub podobną dostaniesz w Bawarii lub Austrii > > > Jedyne kraje niemieckie, gdzie mają dobrą kuchnię. ;-) no nie wiem. Kwestia gustu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kartoffelsalat2005-04-30 18:54:37 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: >>no nie wiem. Kwestia gustu. > > > No jasne. Trzeba mieć dobry gust. ;-) nie całkiem. Uważam, że to bardzo ciężkostrawna kuchnia. Czasem lubię ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanko2005-05-06 17:11:53 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
marcin wrote: > Witam > Pisze prace licencjacka na temat kuchni arabskiej.Czy moglby ktos serdeczny > podpowiedziec mi gdzie moglbym znalezc jakies materialy do tej > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: FAQ Szparagi2005-05-06 17:35:40 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
@nn wrote: > Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w > wiadomości news:4834979492$20050504232416@ewcia.kloups.. . > >>W zwiazku z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: scamorza i taleggio2005-05-06 17:53:16 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
taora wrote: > znacie te sery? mozecie jakos porownac ich smak do innych, zeby mniej wiecej > wiedziec, o jakie chodzi? > scamorza to wędzona mozarella. Można baaaardzo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Witam serdecznie :)2005-05-06 18:09:25 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
plitkin wrote: >>A Wy at kuda? >>katiusza > > > _Ot_ kuda... > > Ja iz Moskwy! :-) > > byłem w Moskwie, ale ciebie nie widziałem. Coś za dużo tego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Oponki-przepisu szukam2005-05-07 06:51:30 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
pusiak wrote: >>>Są pyszne pierwszego dnia, niestety później stają się twarde (nie mam >>>pojęcia dlaczego). >> >>no właśnie - a może jest sposób ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia