Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X>
Znaleziono: 728 wiadomości





Re: Ligawa

2003-11-05 10:44:45 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

renpas napisal(a): >Co duszonego z ligawy? I z jakim sosem? Składniki: wołowina, 1-2 kromki chleba, 2 główki cebuli, olej, sól, pieprz. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ligawa

2003-11-05 10:42:57 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

waldek napisal(a): >> Mam ok. 1kg kawałek ligawy, tylko cii.. mąż jeszcze nie wie, że będzie >jadł >> wołowinę:) >====== >Jeśli ten kawałek ma priony, a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smalec

2003-11-05 21:55:47 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Yenefer napisal(a): >Ja robie to tak: slonine kroje w kostke. Wrzucam ja do gara, wstawiam na >ogien i wytapiam tak dlugo az skwarki sie zarumienia. Dodaje do tego cebulke ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smalec

2003-11-06 07:49:57 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

wiku napisal(a): >> Ja dodaje tez boczek surowy - tyle co sloniny. > >a ja wedzony albo ogonowke (ale w mniejszej ilosci) Wedzony? Przeciez z niego tluszcz juz sie nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smalec

2003-11-06 08:32:05 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Anna Ladorucka napisal(a): >> >> Ja dodaje tez boczek surowy - tyle co sloniny. >> > >> >a ja wedzony albo ogonowke (ale w mniejszej ilosci) >> >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cos wyszukanego?!

2003-11-06 09:50:40 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Spidi napisal(a): >Za okolo tydzien obchodze z dziewczyna kolejna rocznice naszego >zwiazku.Chcialbym z tej okazji ugotowac cos wyszukanego, a zarazem prostego >do zrobienia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smalec

2003-11-06 11:18:00 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Anna Ladorucka napisal(a): >Ja zgadzam sie z tym, co pisze wiku. Pewnie, ze ma mniej tluszczu niz >surowy, ale jednak sie wytapia. Wytapia sie na patelni czy wrzucony do smalcu? -- ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smalec

2003-11-06 11:17:39 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

wiku napisal(a): >> Jakis czas temu byla dyskusja na temat boczku wedzonego, ktora >> zainicjowalem moimi watpliwosciami. Wniosek jest taki: prawdziwy >> boczek wedzony ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cos wyszukanego?!

2003-11-06 11:22:37 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

wiku napisal(a): >> Dzieki za ta kapuste.Ale ja nie mam zamiaru brac udzial w konkursie >> puszczania bakow ;) . Pozdrwiam > >tez mi sie wydaje, ze na taka okazje to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smalec

2003-11-06 11:25:19 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Anna Ladorucka napisal(a): >> >Ja zgadzam sie z tym, co pisze wiku. Pewnie, ze ma mniej tluszczu niz >> >surowy, ale jednak sie wytapia. >> >> Wytapia sie na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 40 . [ 41 ] . 42 ... 50 ... 73