Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Michal Jankowski <m...@f...edu.pl>
Znaleziono: 1317 wiadomości





Re: Mleko jeszcze raz!

2005-09-30 08:12:09 | Michal Jankowski inne posty tego autora

l...@w...pdi.net (Dariusz K. Ladziak) writes: > nazwe - uwazaj - ALUMINIUM... Albo aluminum - zdaje się, że Amerykanie z Anglikami nie mogą się pod tym względem dogadać 8-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Scypek

2005-10-04 11:47:47 | Michal Jankowski inne posty tego autora

"Gusiek" <a...@W...onet.pl> writes: > jak ktoś jedzie na południe, żeby mi przywiózł - i tu następuje > długi upierdliwy wykład, jak odróżnić ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Scypek

2005-10-04 13:24:12 | Michal Jankowski inne posty tego autora

"Gusiek" <a...@W...onet.pl> writes: > takiego owczego oscypka. Potem dochodzą bodźce organoleptyczne podczas > smażenia i konsumpcji. Najlepiej mieć ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak ubić pianę z białek

2005-10-05 13:48:31 | Michal Jankowski inne posty tego autora

medea <e...@p...fm> writes: > nie sprawdził. O wiele ważniejsze jest, żeby naczynie, w którym > ubijasz, miało możliwie jak najcieńsze ścianki (np. jakaś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: rodzaje maki

2005-10-11 17:19:43 | Michal Jankowski inne posty tego autora

Ludek Vasta <q...@X...onet.pl> writes: > > Typ mąki, wg obowiązujących w Polsce przepisów dotyczących przetworów > > zbożowych, jest określany na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: rodzaje maki

2005-10-11 21:27:27 | Michal Jankowski inne posty tego autora

Ludek Vasta <q...@X...onet.pl> writes: > Dziekuje bardzo za pierwsza czesc odpowiedzi. Teraz moze ktos jeszcze > posortuje te maki wedlug grubosci przemialy i bede ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Lasagne, moze sie komus przyda

2005-10-17 07:00:28 | Michal Jankowski inne posty tego autora

medea <e...@p...fm> writes: > Ach przepraszam. Jak przeczytałam o tych pięciu składnikach, to > pomyślałam, że zaraz padnie propozycja uzycia beszamelu z proszku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Do matek i ojcow

2005-10-19 12:51:10 | Michal Jankowski inne posty tego autora

Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX> writes: > kolei w Malej Italii w NY dostalem na talerz literalnie cala piers z > kurczaka. Cala tzn. cwiartke ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Do matek i ojcow

2005-10-19 13:11:58 | Michal Jankowski inne posty tego autora

Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX> writes: > Cala. Czyli taka podwojna. Taka jedna podwojna to my (ja, zona + > dwojka maluchow) zjadamy na obiad i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Konserwanty?

2005-10-19 19:59:50 | Michal Jankowski inne posty tego autora

Krzysztof <k...@o...pl> writes: > Mam nsa mysli tzw. dodatki uszlachetniajace - zapewne szkodliwe dla > zdrowia a poprawiające smak, zapach i wyglad. > Od piekarza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 50 . [ 51 ] . 52 ... 60 ... 100 ... 132